-
- Konu Sahibi CinnamonQueen
Hanımlar tüm ürünler 53.54.55. sayfada mevcut ondan sonraki sayfalarda ara ara eklemiştir. 66. sayfada takılarım mevcut arada eklenmiş tek tek ürünler de var ! :)
Eki Görüntüle 1133199 Eki Görüntüle 1133200 - > Bu güzel çantayı daha yeni aldım 1-2 kere kullandım sadece yepyeni, 50 tlye aldım 30 tl ye veriyorum deridir
Eki Görüntüle 1133202 Eki Görüntüle 1133203 Eki Görüntüle 1133204 Eki Görüntüle 1133205 Eki Görüntüle 1133206 Eki Görüntüle 1133207 -> Orjinal adidas court star model ayakkabı. Giyildi ama çok temiz kullandım. Ben çok para vererek almıştım 50 tl den vericem .
Canim iyi aksamlar harfli kolye uçları gördüm hangi harfler var ya da sole soruyum d ve s var mi ve foyatlari ne kdr?
İyi aksamlar:) Malesef sadece resimlerini eklediğim harfler var :) D ve S yok.
Hadi yaaa peki cok tesekkur ederim canim iyi satislar😁
bende S var taşlı veya sade
İhtiyacın olan bişey varsa takas yapalım
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Hadi yaaa peki cok tesekkur ederim canim iyi satislar😁
Kırmızı çanta en son kaç olur yada takas düşünürmüsün ?
şunlar var D yok malesef bi tane daha S var da bulamadım şuan Eki Görüntüle 1133318 Eki Görüntüle 1133319
Takas düşünmüyorsun 😊 fiyat 30 tl mi ?
D de gecerse eline haber ver tatlim
Olur mu ne kadar peki s ler ben sdc kolye ucu olarak istyrum kolyesine gerek yok ve gumus mu bunlar?
Takas düşünmüyorsun 😊 fiyat 30 tl mi ?
Evet bende hiç ürün satamadım henüz kırmızı çantayı çok beğendim almak istiyorum ama satış yapmam gerek 😐