Nutea'nın Butiği / En son sayfalar / fiyat sorun indirim yapıyorum/satılmıştır

Tamam böyleyse çok iyi ben badi gibi sandım

Ben mavi tayt ve gri tişörtü alayım özel mesajla iban numarası banka adı ve isim yazarsanız yarın gün içinde havale yaparım sizde pazartesi kargoya verirsiniz uygunsa

Olur ben yazayım iban no :) Umarım severek giyersiniz ikisi çok güzel kombinlenir :) Ben pazartesi veririm kargoya, yarın dedem hasta olduğu için onu ziyarete gideceğim Cumartesi de ptt kapalı, pazartesi hemen veririm kargonuzu c

Geçmiş olsun.Hangi ildesiniz ben istanbuldayım şubeden teslim alırım o şekilde daha uygun oluyor
kargosu içinde 5 tl ilave yapıp 20 tl göndersem olurmu siz gönderirken ödersiniz kargosunu

Son düzenleme:
Geçmiş olsun.Hangi ildesiniz ben istanbuldayım şubeden teslim alırım o şekilde daha uygun oluyor
kargosu içinde 5 tl ilave yapıp 20 tl göndersem olurmu siz gönderirken ödersiniz kargosunu

Tamamdır öyle yapalım ben de Kocaelideyim Ben kargosunu odeyip gonderırım sız 20 tl yatırırsınız hesabıma Siz bana adres bilgilerinizi de yazın şimdi özelden ben de iban no yazayım ona göre pazartesi hemen kargolarım

canım ürünlerim geldi hepsi harika ve çok temiz kullanılmış hediyelerin için çok sağol beni utandırdın gerçekten umarım sen de memnun kalmışsındır hayırlı satışlar

canım ürünlerim geldi hepsi harika ve çok temiz kullanılmış hediyelerin için çok sağol beni utandırdın gerçekten umarım sen de memnun kalmışsındır hayırlı satışlar

Ay kalp kalbe karşı.. Beğenmene çok sevindim tatlım güzel günlerde kullan, ne demek senin hediyen için de çok teşekkürler :)

Ay kalp kalbe karşı.. Beğenmene çok sevindim tatlım güzel günlerde kullan, ne demek senin hediyen için de çok teşekkürler :)

kot ceketle güzel duruyor canım küpeler umarım beğenmişsindir rica ediyorum hepsi ihtiyacım olan şeylerdi tekrar teşekkür ederim bol kazançlı satışlar :)

kot ceketle güzel duruyor canım küpeler umarım beğenmişsindir rica ediyorum hepsi ihtiyacım olan şeylerdi tekrar teşekkür ederim bol kazançlı satışlar :)

Beğendim canım kullanıcam severek, benim de kaşe mont takıntım var bu renge de bayılırım çok iyi oldu benim için de:) Sana da hayırlı satışlar canım... :)

Tatlım hangi şort anlayamadım ...

Turuncu ve bordo gibi 2 tane şort vardı onlardan bahsediyorum eğer 38 bedene uyumluysa talibim :) Siz de bakın ancak tiffany mavi kot ve colins taba rengi kot takasa açık değildir kuzenimin ürünü olduğu için.. Belirtmek istedim.. :) Bu arada ürünlerim 38 bedene uyumludur :)

Cnm tüh ya bende pembelileri beğenmiştim kot lazım bana Mango olan kot ile olurmu

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Cnm tüh ya bende pembelileri beğenmiştim kot lazım bana Mango olan kot ile olurmu

Elimde 2 adet mango kot var, biri haki yeşili diğeri açık renk kot
Collezione kırık beyaz kot
Petrol mavisi collezione kot
Koton ole yırtık model kot
Ve kot değil ama kadife olarak collezione taba renkli pantolon mevcut. Bunların hepsiyle takas olabilir :)

Adidas sırt çantası orjinaldir. Satılmadı duruyor
Diğer sorduğunuz sırt çantası ve cüzdan satıldı :)

O bozuk para cüzdanını çok sevmiştim ama çok olmuş tabi ekleneli, yeni sahibini bulmuş bile.

Adidas sırt çantasının kullanım durumu nedir?Bir de kaç gözü var?

Eşofman falan varsa göremedim, varsa görmek isterim.

Cnm bu kot bahsettigim

Eklentiler

• $1401473355787.jpg
    25,2 KB · Görüntüleme: 60

Evet güzel bir cüzdandı ama eklediğim gün gitti :) Kısmet :)

Adidas sırt çantamı hiç kullanmadım dışarıda ablam alıp hediye etmişti bana normal sırt çantası boyutundan küçüktür, içine cd lerimi koyup kapının arkasına asmıştım, yani hiç kullanılmadı denilebilir. Fermuarlı olarak tek gözü var, onun dışında önden görünen kısmının içinde de göz var ama fermuarsız.

Orjinal adidas eşofman altım var idi ama kendim kullanmaya karar verdiğim için satıştan cektim, bir arkadasın sayfasına eklemiştim bu sayfada yok :)

Onun dışında orjinal adidas spor ayakkabım var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…