Nutea'nın Butiği / En son sayfalar / fiyat sorun indirim yapıyorum/satılmıştır

ben 38-39 giyiyorum sıkar mı acaba ayağımı neden satıyosunuz bi de :)

füme 37 olan da ayağıma biraz bol 38e de olur 39 u bilemicem olmayabilir ama 38 e olur diye düşünüyorum, o kadar cok ayakkabım var kı bunu giymeye fırsat bulamıyorum, o yüzden satıyorum bir hevesle aldım ama 2 kere anca giydim:)

öbür beyazlı olan kuzenimin, o da satmak istemiş 38 numara:)

İkisinde de en ufak defo yoktur

3. resimdeki gömlek bedeni nedir içi çok gösteriyo mu satılmadıysa takas dşünür müsün sıfır gömleklerm var

Canım o gömlek şifon gömlektir ben içine straplez atletle giydim nefis durmuştu, dayımın sözünde giymiştim deri taytla kombinlemiştim süper olmuştu. Evet gömlek için takas düşünebilirim, aslında ben sendeki montu çok beğendim , üstüne bişey daha beğenebilirsen montla takaslayabiliriz istersen. Tabi sen bilirsin. :)

montum artı bişey daha beğen şu kuzeninin sneakersleriyle takas yapalım aranızda halledin lütfennn :):):):)

montum artı bişey daha beğen şu kuzeninin sneakersleriyle takas yapalım aranızda halledin lütfennn :):):):)

Canım ya bilmiyorum ki ben adidas çantayı beğendim aslında sende ama bende beğendiklerin 55 tl yapıyor sendekiler 60 tl yapıyor ikisini düz hesap 55 yapalım mı? konuşacağım kuzenımle

Canım ya bilmiyorum ki ben adidas çantayı beğendim aslında sende ama bende beğendiklerin 55 tl yapıyor sendekiler 60 tl yapıyor ikisini düz hesap 55 yapalım mı? konuşacağım kuzenımle

ben sende şu siyah rugan çantayı da begendim ya rugan canta+sneaker+şifon gömlek alsam sende benden adidas+mont+bişey daha begensen :/

Canım baktım ama uygun bişey bulamadım ya napsak :/

canm kuzeninin ayakkabısına 40 yazmışsın smdi baktım şifon gömlege de 10 yazmışsın sendekiler 50 tutuyor bendekiler 60 kitaplarından bukre duruyo mu durmuyosa 8x4 ve bir oje koysan yeterli veya rugan çantayı eger verebiliyosan 10 tlden versen

A 10 mu yazmışım şifon gömleğe 15 ten koymuştum da ilk olarak kafa gitti kusura bakma canım. Canım kuzenimle konuştum sen bana ödersin dedi ama şu an dediğim gibi ona ödeyecek param da yok ya biraz bekletebiliriz ya da sneakers ları takaslayamam ama benim olan ürünleri takaslayabilirim.

baktım canm da sneakersa ihtiyacım var gerçekten tüh ya kuzenine sonra versen parasını olmaz mı oldugu zaman kuzen bu ya :):):) neyse canım napalım bekletelim ozaman olursa

baktım canm da sneakersa ihtiyacım var gerçekten tüh ya kuzenine sonra versen parasını olmaz mı oldugu zaman kuzen bu ya :):):) neyse canım napalım bekletelim ozaman olursa

Yok canım ben borçlanıcam o yüzden istemiyorum kuzenim açısından sorun değil ama zaten çok borcum var daha da borç yapmak istemiyorum kimseye takas yapıcam ama para ödemek zorunda kalıcam kuzenim olsa bile, sneakers larla takas yapmamalıyım en iyisi :)

ben de şuan para verebilsem sneakersleri alıcam işte onlarla takas yapabilirim ancak aklımda takas yoktu onları görene kadar kaç aydır aklımda çünkü

şfon gömleginde bi hasar var mı bedeni kaç bi de kısa gibi görünüyo çok kalçaya kadar geliyomu göbekte kalmasın da canım rugan çantada hasar var mı çanta+şifon gömlek+8x4+ojeyle montu takas edebilirim veya elinde yüz temizlemeyle ilgili bişey var mı

Canım hiçbir hasarı yok taş gibi. Çanta da aynı şekilde deformesiz, ben gömleği 15ten veriyodum bu indirimli fiyatı, 8x4 takaslandı canım sen montu 25 tlye düşürsen ikisi kafa kafaya gelir öyle yapabiliriz :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…