Nutea'nın Butiği / En son sayfalar / fiyat sorun indirim yapıyorum/satılmıştır

montun fiyatını söylemeyiverrr gözüme gözüme batıyor 120 tl para verdimm :):):) annem senin şu deri cüzdanı çok begendi benden bişey begensen de takaslasak canım ya kapatsak böyle

siyah küçük deri cüzdanı diyorum canım durmuyosa işte çanta şifon gömlek 4 yeşil bileklik pastel turkuaz oje ve flormar siyah ojeyi istiyorumm

Hakiki deri yazdığım dimi canım? evet takaslandı o, tamam ojeleri koyım canım bileklikler hangileri boncuk olanları mı diyosun ?

tamam tatlımm ben de sana gönderirimm :) sen de yaz biilgilerini çarşamba günü kargolarım gömlegi ojeler felan çantanın içine koyarsın :):)

Tamam canım :) Yarın gönderme olanağın var mı? Ben yarın pttye uğramaya çalışıcam da gitmişken seninkini de vereyim ? Alıcı ödemeli gönderelim

Kot ceket collezione markadırr

Hanımlar tüm ürünler 53.54.55. sayfada mevcut ondan sonraki sayfalarda ara ara eklemiştir. 66. sayfada takılarım mevcut arada eklenmiş tek tek ürünler de var ! :)

- > Bu güzel çantayı daha yeni aldım 1-2 kere kullandım sadece yepyeni, 50 tlye aldım 30 tl ye veriyorum deridir

-> Orjinal adidas court star model ayakkabı. Giyildi ama çok temiz kullandım. Ben çok para vererek almıştım 50 tl den vericem .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…