Nutea'nın Butiği / En son sayfalar / fiyat sorun indirim yapıyorum/satılmıştır

montun fiyatını söylemeyiverrr gözüme gözüme batıyor 120 tl para verdimm :):):) annem senin şu deri cüzdanı çok begendi benden bişey begensen de takaslasak canım ya kapatsak böyle

siyah küçük deri cüzdanı diyorum canım durmuyosa işte çanta şifon gömlek 4 yeşil bileklik pastel turkuaz oje ve flormar siyah ojeyi istiyorumm

Hakiki deri yazdığım dimi canım? evet takaslandı o, tamam ojeleri koyım canım bileklikler hangileri boncuk olanları mı diyosun ?

tamam tatlımm ben de sana gönderirimm :) sen de yaz biilgilerini çarşamba günü kargolarım gömlegi ojeler felan çantanın içine koyarsın :):)

Tamam canım :) Yarın gönderme olanağın var mı? Ben yarın pttye uğramaya çalışıcam da gitmişken seninkini de vereyim ? Alıcı ödemeli gönderelim

Tamam canım :) Yarın gönderme olanağın var mı? Ben yarın pttye uğramaya çalışıcam da gitmişken seninkini de vereyim ? Alıcı ödemeli gönderelim

canım bence herkes kendi kargosunun parasını versin ya uğraşmayalım öyle yarın mı tamam yarın ozaman canım

Kot ceket collezione markadırr

Hanımlar tüm ürünler 53.54.55. sayfada mevcut ondan sonraki sayfalarda ara ara eklemiştir. 66. sayfada takılarım mevcut arada eklenmiş tek tek ürünler de var ! :)

- > Bu güzel çantayı daha yeni aldım 1-2 kere kullandım sadece yepyeni, 50 tlye aldım 30 tl ye veriyorum deridir

-> Orjinal adidas court star model ayakkabı. Giyildi ama çok temiz kullandım. Ben çok para vererek almıştım 50 tl den vericem .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…