Nutea'nın Butiği / En son sayfalar / fiyat sorun indirim yapıyorum/satılmıştır

merhaba canm adidaslar satıldı mı

sizdeki resmini görebilirmiyim ve orjinal mi ve yazın giyilir mi :)

Şu an müsait değilim ancak akşam ekleyebilirim resimlerini. Bu modelin aynısı birebir. Evet orjinaldir çok para vererek almıştım, valla ben yaz kış sürekli spor ayakkabı giyerim çok rahat oluyor. :) Bence giyilir yani

bazı sporlar kalın ve sert oluyor adidasta da gördüm oyüzden sordum yumuşak olsun istiyorum oyüzden terleme yapmasında neyse akşam resimleri bekliyorum fiyat olarak ne düşünüyorsunuz

bazı sporlar kalın ve sert oluyor adidasta da gördüm oyüzden sordum yumuşak olsun istiyorum oyüzden terleme yapmasında neyse akşam resimleri bekliyorum fiyat olarak ne düşünüyorsunuz

Yok bu o kadar sert bir ayakkabı değil zaten üst dokusu süet deri sporlar terleme yapabilir belki ama bu hafif dokulu zaten :) Sezondan almıştım ben baya para vermiştim, 50 tlye satabilirim. Akşam resım eklerım

Yok bu o kadar sert bir ayakkabı değil zaten üst dokusu süet deri sporlar terleme yapabilir belki ama bu hafif dokulu zaten :) Sezondan almıştım ben baya para vermiştim, 50 tlye satabilirim. Akşam resım eklerım

takas düşünürüm dersen resim ekle canm yoksa alamam

koton kot boyfrend mi satıldı mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…