Nutea'nın Butiği / En son sayfalar / fiyat sorun indirim yapıyorum/satılmıştır

:) ben de kitap cuzdan su hirkavs bir suru sey tikistirip agzina kdr doldurdum cantayi oyle kullandim hicbir sorun yasamadim sali gunu haber veririm

tamam tatlımm bidee sonn ricamm koycağın zaman çantayıı sırtında da çekim yapabilir msn nasıl durduğuna bakmak istiyrm :)

Canım Mavi pantalon 38 ise olmaz bana yBen kapalı halde 40 cm olanlara sıkı sıkıya ancak giriyorum
Onun ölçüleri olsaydı alacaktım diğerlerinide onunla beraber diğer soran arkadaş alabilir zahmet verdim

ben de bir de petrol mavisi var düşünürseniz

Ben sizin ilk sayfada çiçekli pantalon vardı ona bayılmıştım ama bedeni uymuyordu onun gibi çiçekli bir pantalon arıyorum
Bir mavi bir kırmızı tayt pantalon tarzı pantalonlar arıyorum
Petrol mavisi nasıl oluyor bilmiyorum ama foto varsa bakabilirim onada.
Birde beyaz bluz tişört arıyorum m-l beden olabilir biraz salaş olmalı

Çiçekli pantolonu takasladım
Eğer biraz beklerseniz 20 dk falan, size uygun ürünlerimi toparlayıp ölçülerini alıp üzerimde de resimlerini çekip ekleyeyim

Zahmet vermiyceksem olur tabi

Tamamdırr çektim ne zahmeti olsun :)

1- Collezione petrol mavisi pantolon
Bel ölçüsü düğme açık :42 cm
Düğme kapalı:40 cm

2- Collezione kırık beyaz pantolon

3-Collezione taba rengi bol paça kadife pantolon

4- Mavi renk tayt
Bel ölçüsü :40cm

5-Mango açık renk kot pantolon

6- Mango gömlek 38 bedene uygun

7- Mavi salaş gömlek

8- Beyaz salaş bluz- Bu bluzu 4justice arkadaşımdan aldım ama bana bayağı bir salaş geldi üst kısmım 36 çünkü benim 38-40- hatta 42ye bile rahat olur çok hoş bir modeli var kırışıklık için üzgünüm çamaşırlıkta olduğu için

9- Collezione krem rengi ama beyaz da sayılabilir dantel bebe yaka bluz L beden

10- Narçiçeği t-shirt etiketinde XL yazıyor ama M-L uyumlu

Bu şekilde.. Umarım beğenirsiniz..:)

Canım zahmet verdim hepsinide tek tek giymişsin
Petrol mavisinin rengi hoşuma gitmedi kırık beyaz pantalonumda var kadife olan bol paça bol paça giyemiyorum Mangodanda aşınma nedeniyle vazgeçtim
Üstlerde bana uygun değil ben daha spor tarzda birşeyler arıyorum üst olarak mavi tayt ın fiyatı nedir onu belki düşünebilirm kızımı parka götürürken rahat olur gibi duruyor

Son düzenleme:

Peki sorun değil olsun :)
Mavi tayt 10 tl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…