- 17 Mart 2012
- 4.984
- 1.351
- Konu Sahibi CinnamonQueen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım birde bu pantalonunda ölçülerini yazarsan sevinirm.
Eki Görüntüle 1117251
Nutellamm bu duruyo muu
Eki Görüntüle 1117483
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bebegimm bide bunun bednini ogreneblr myim ?
Canım Takaslandı malesef oo Ama yine deri sırt çantası ekleyeceğim var neon turuncu hem de :)
Eki Görüntüle 1117493 -> Aynı bu modelin neon turuncusu :) Düşünürsen ekleyince haber veririm.
Ayyy bayildmm modele siyahh olmasnda
siyah cok var :) ama sirt cantasi ekledgnde mtlaka haber ver cnku cok sevyrmm basit model olman yeter bde gzkmeyen resimm suydu bak :)
Eki Görüntüle 1117554
Önceki sayfada /2-3 saufa önce) bir sırt cantası daha var ama kahverengi o görmüşsündür o da deri aynı şekil :)
Canım bu pantolonun bedeni 36-38 uyumlu, bel ölçüsünü falan yazdım yukarıda bir arkadaştan haber bekliyorum bu pantolon için :)
Gordumm onu da iste klasik model o heryerde var bu siyah olanin turuncu olsaydi keske cok guzel olrdu ne zaman koyarsin :)
Arkadas almazsa bana ustundee giyinerek ceker misin ben bouyunu gormek istyrm kapri seklnde olmasini istmyrm :)
Turuncu var en geç bu salı akşamı eklerim yurtta bıraktım da onu :)
Tamam canım o pantolon bende değil ama kuzenimde şu an ona söylerim üzerinde giyip resim ekleyebilir
Merakk ettmm smdii bakk o laciverttede gozumm kalmstii keske oncedenn baksaydimm nasp degilmis demekki :) pantlnn boyi beli btun olcleri yaziyo dmi teldym nete otrnca bakicam :)
Yazıyo ölçüler mesela benim kuzen 1.63 ona tam oluyor kapri gibi değil yerlere falan da değmiyo yani :)
Canım bakim varsa telefonda o cantanın resmi bi bakıyım varsa eklerım bugun:)
Ben 1.73 umarim kapri gbi durmaz :) o ceksinn bir
bakaln :)
Oo baya uzunmuşsunn :) tamam söylicem ona çeker ama şu an dışarıda akşam çekebilir herhalde.
O çantanın resmini buldum ilk aldıgım gun cekmiştim 2 ay önce falan aldım borcu bitmedi daha
Eki Görüntüle 1117561 Eki Görüntüle 1117560 bu şekilde, salı aksamı daha ayrıntılı ekleyebilirm tam modelı bellı olmuyor olabılır. :)
Ayy bayldm rengine yaa :) pembe gbi dryor :) nye satyonnki
Sirt cantasi kullanmiyorm pek kullandiklarimda zaten adidas okul tipi olanlar malum yurda esya getir gotur :) sadece 1 kere kullandim daha da kullanamadim ben hep yandan asmali veya koldan kullaniyorum rengine asik oldugumdan aldim bu cantayi da aynrn pembe gibi duruyor neon bir renk turuncu pembe arasi
Renge bayıldım gerçekten bende sırt çantalarıyla rahat edebiliyorum bir tek :) ne kdar fiyat dersin ki buna :18:
Canim 50 tlye aldim 30 tlden verebilirim borcunu bitirmedim daha cunku:)
Tkas düşünür müsünn kii