Nutea'nın Butiği / En son sayfalar / fiyat sorun indirim yapıyorum/satılmıştır

Canım birde bu pantalonunda ölçülerini yazarsan sevinirm.
Eki Görüntüle 1117251

Merhabaa :)
Mango pantolonun ayrıntılı resimlerini çektim.
$123 (1).jpg $123 (2).jpg $123 (3).jpg $123 (4).jpg $123 (5).jpg $123 (6).jpg $123 (7).jpg

Görüldüğü gibi tek sorunu sağ paçasındaki ufak aşınma, belli bile olmuyor. Kusura bakmayın yıkayıp dolaba kaldırdım o yüzden kırışık duruyor, ütülü göndereceğim.

Mavi pantolonun bel ölçüsü ise düğme kapalı iken 38, açık iken 40 :)

Son düzenleme:
Nutellamm bu duruyo muu

Eki Görüntüle 1117483
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım Takaslandı malesef oo :KK43: Ama yine deri sırt çantası ekleyeceğim var neon turuncu hem de :)
$yikama-deri-buyuk-sirt-cantasi-8-1100x1300.jpg -> Aynı bu modelin neon turuncusu :) Düşünürsen ekleyince haber veririm.

Son düzenleme:
Canım Takaslandı malesef oo :KK43: Ama yine deri sırt çantası ekleyeceğim var neon turuncu hem de :)
Eki Görüntüle 1117493 -> Aynı bu modelin neon turuncusu :) Düşünürsen ekleyince haber veririm.

Ayyy bayildmm modele siyahh olmasnda
siyah cok var :) ama sirt cantasi ekledgnde mtlaka haber ver cnku cok sevyrmm basit model olman yeter bde gzkmeyen resimm suydu bak :)
$1400317753650.jpg

Ayyy bayildmm modele siyahh olmasnda
siyah cok var :) ama sirt cantasi ekledgnde mtlaka haber ver cnku cok sevyrmm basit model olman yeter bde gzkmeyen resimm suydu bak :)
Eki Görüntüle 1117554

Önceki sayfada /2-3 saufa önce) bir sırt cantası daha var ama kahverengi o görmüşsündür o da deri aynı şekil :)
Canım bu pantolonun bedeni 36-38 uyumlu, bel ölçüsünü falan yazdım yukarıda bir arkadaştan haber bekliyorum bu pantolon için :)

Önceki sayfada /2-3 saufa önce) bir sırt cantası daha var ama kahverengi o görmüşsündür o da deri aynı şekil :)
Canım bu pantolonun bedeni 36-38 uyumlu, bel ölçüsünü falan yazdım yukarıda bir arkadaştan haber bekliyorum bu pantolon için :)

Gordumm onu da iste klasik model o heryerde var bu siyah olanin turuncu olsaydi keske cok guzel olrdu ne zaman koyarsin :)
Arkadas almazsa bana ustundee giyinerek ceker misin ben bouyunu gormek istyrm kapri seklnde olmasini istmyrm :)

Gordumm onu da iste klasik model o heryerde var bu siyah olanin turuncu olsaydi keske cok guzel olrdu ne zaman koyarsin :)
Arkadas almazsa bana ustundee giyinerek ceker misin ben bouyunu gormek istyrm kapri seklnde olmasini istmyrm :)

Turuncu var en geç bu salı akşamı eklerim yurtta bıraktım da onu :)
Tamam canım o pantolon bende değil ama kuzenimde şu an ona söylerim üzerinde giyip resim ekleyebilir :KK66:

Turuncu var en geç bu salı akşamı eklerim yurtta bıraktım da onu :)
Tamam canım o pantolon bende değil ama kuzenimde şu an ona söylerim üzerinde giyip resim ekleyebilir :KK66:

Merakk ettmm smdii bakk o laciverttede gozumm kalmstii keske oncedenn baksaydimm nasp degilmis demekki :) pantlnn boyi beli btun olcleri yaziyo dmi teldym nete otrnca bakicam :)

Merakk ettmm smdii bakk o laciverttede gozumm kalmstii keske oncedenn baksaydimm nasp degilmis demekki :) pantlnn boyi beli btun olcleri yaziyo dmi teldym nete otrnca bakicam :)

Yazıyo ölçüler mesela benim kuzen 1.63 ona tam oluyor kapri gibi değil yerlere falan da değmiyo yani :)
Canım bakim varsa telefonda o cantanın resmi bi bakıyım varsa eklerım bugun:)

Yazıyo ölçüler mesela benim kuzen 1.63 ona tam oluyor kapri gibi değil yerlere falan da değmiyo yani :)
Canım bakim varsa telefonda o cantanın resmi bi bakıyım varsa eklerım bugun:)

Ben 1.73 umarim kapri gbi durmaz :) o ceksinn bir
bakaln :)

Ben 1.73 umarim kapri gbi durmaz :) o ceksinn bir
bakaln :)

Oo baya uzunmuşsunn :) tamam söylicem ona çeker ama şu an dışarıda akşam çekebilir herhalde.

O çantanın resmini buldum ilk aldıgım gun cekmiştim 2 ay önce falan aldım borcu bitmedi daha :KK1:
$123 (2).jpg $123 (1).jpg bu şekilde, salı aksamı daha ayrıntılı ekleyebilirm tam modelı bellı olmuyor olabılır. :)

Oo baya uzunmuşsunn :) tamam söylicem ona çeker ama şu an dışarıda akşam çekebilir herhalde.

O çantanın resmini buldum ilk aldıgım gun cekmiştim 2 ay önce falan aldım borcu bitmedi daha :KK1:
Eki Görüntüle 1117561 Eki Görüntüle 1117560 bu şekilde, salı aksamı daha ayrıntılı ekleyebilirm tam modelı bellı olmuyor olabılır. :)

Ayy bayldm rengine yaa :) pembe gbi dryor :) nye satyonnki

Ayy bayldm rengine yaa :) pembe gbi dryor :) nye satyonnki

Sirt cantasi kullanmiyorm pek kullandiklarimda zaten adidas okul tipi olanlar malum yurda esya getir gotur :) sadece 1 kere kullandim daha da kullanamadim ben hep yandan asmali veya koldan kullaniyorum rengine asik oldugumdan aldim bu cantayi da :KK70: aynrn pembe gibi duruyor neon bir renk turuncu pembe arasi

Sirt cantasi kullanmiyorm pek kullandiklarimda zaten adidas okul tipi olanlar malum yurda esya getir gotur :) sadece 1 kere kullandim daha da kullanamadim ben hep yandan asmali veya koldan kullaniyorum rengine asik oldugumdan aldim bu cantayi da :KK70: aynrn pembe gibi duruyor neon bir renk turuncu pembe arasi

Renge bayıldım gerçekten bende sırt çantalarıyla rahat edebiliyorum bir tek :) ne kdar fiyat dersin ki buna :18:

X