Nutea'nın Butiği / En son sayfalar / fiyat sorun indirim yapıyorum/satılmıştır

Saten pijama: 36-38 hatta 40 uyumlu bile denielbilir salaş biraz, hiçbir deformasyonu yok sadece bizim ufaklığın pijama altının dizlerine çizdiği 2 adet kalp dışında 7 tl

Adilışık trençkot- 38-40 beden, 10 tlye düşürdüm kaçırmayın

Kiss marka deri ceket- 36-38 üstü ince 40 bedenlere de olur. 15 tlye düşürdüm

Dantel bluzlar, flashtan dolayı lekeli gibi çıkmışlar hiçbir kusurları yok. Tanesi 2 tl üçü 5 tl.

Köstebek marka iki adet bluz, ikisinin de üstte çok hoş duruşu var tanesi 5 tl

Hello kitty baskılı t-shirt 3tl

Sporcu büstiyeri 2 tl

** 53. sayfadan itibaren kalanları yeni fiyatlarıyla güncelledim.. Buyurun..

Son düzenleme:
53. sayfadan itibaren bakabilirsiniz güncel... salı gününe kadar 20 tl üzerine kargo ödemiyorsunuz.. 4 ürün seçiyorsunuz biri benim hediyem..

Canim ''yeni uyeden marka ciciler'' diye baslik acilmis orda lacoste canta var gorunce aklima sen geldin bir bak istersen

Hahahaha Sevila canım bende o üyenin çantaları görür görmez telefona sarıldım Nutellacığım amma çok seni sevip düşünen varmış bu forumda

Hahahaha Sevila canım bende o üyenin çantaları görür görmez telefona sarıldım Nutellacığım amma çok seni sevip düşünen varmış bu forumda

Ayy ya ikinize de ayrı ayrıı teşekkür ederimmmmmmmmmmmmmm ! :) Valla kaçırıyordum çok çok çok sağolunn tekrardan.. Ben de sizi çok seviyorum :)

Son düzenleme:

Canım! Aklımdaısn, ama resimleri şu an ekleyemiyorum, yarın akşam ekleyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…