- 17 Mart 2012
- 4.975
- 1.350
- Konu Sahibi CinnamonQueen
20 tl üstüne kargooo bendenn siz sadece beğenin kargoyu düşünmeyinn salıya kadarr!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
53. sayfadan itibaren bakabilirsiniz güncel... salı gününe kadar 20 tl üzerine kargo ödemiyorsunuz.. 4 ürün seçiyorsunuz biri benim hediyem..
Canim ''yeni uyeden marka ciciler'' diye baslik acilmis orda lacoste canta var gorunce aklima sen geldin bir bak istersen
Canim ''yeni uyeden marka ciciler'' diye baslik acilmis orda lacoste canta var gorunce aklima sen geldin bir bak istersen
Hahahaha Sevila canım bende o üyenin çantaları görür görmez telefona sarıldım Nutellacığım amma çok seni sevip düşünen varmış bu forumda
Ayy ya ikinize de ayrı teşekkür ederimmmmmmmmmmmmmm ! :) Valla kaçırıyordum çok çok çok sağolunn tekrardan.. Ben de sizi çok seviyorum :)
Canımsın
Gözün aydın diyelim..Sorunsuzca alıp Güzel günlerde giymek nasip olsun sana...
Merakk ettmm smdii bakk o laciverttede gozumm kalmstii keske oncedenn baksaydimm nasp degilmis demekki :) pantlnn boyi beli btun olcleri yaziyo dmi teldym nete otrnca bakicam :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canım! Aklımdaısn, ama resimleri şu an ekleyemiyorum, yarın akşam ekleyeceğim