Nutea'nın Butiği / En son sayfalar / fiyat sorun indirim yapıyorum/satılmıştır

Saten pijama: 36-38 hatta 40 uyumlu bile denielbilir salaş biraz, hiçbir deformasyonu yok sadece bizim ufaklığın pijama altının dizlerine çizdiği 2 adet kalp dışında :KK1: 7 tl
$saten pijama (1).jpg $saten pijama (2).jpg

Adilışık trençkot- 38-40 beden, 10 tlye düşürdüm kaçırmayın
$adil (1).jpg $adil (2).jpg $adil (3).jpg

Kiss marka deri ceket- 36-38 üstü ince 40 bedenlere de olur. 15 tlye düşürdüm
$deri (1).jpg $deri (2).jpg

Dantel bluzlar, flashtan dolayı lekeli gibi çıkmışlar hiçbir kusurları yok. Tanesi 2 tl üçü 5 tl.
$dantel (5).jpg $dantel (4).jpg $dantel (3).jpg $dantel (2).jpg $dantel (1).jpg $dantel (6).jpg

Köstebek marka iki adet bluz, ikisinin de üstte çok hoş duruşu var :KK66: tanesi 5 tl
$smile (1).jpg $kostebek (2).jpg $kostebek (1).jpg $smile (2).jpg

Hello kitty baskılı t-shirt 3tl
$hello kitty (1).jpg $hello kitty (2).jpg

Sporcu büstiyeri 2 tl
$buster (1).jpg $buster (2).jpg

** 53. sayfadan itibaren kalanları yeni fiyatlarıyla güncelledim.. Buyurun..

Son düzenleme:
53. sayfadan itibaren bakabilirsiniz güncel... salı gününe kadar 20 tl üzerine kargo ödemiyorsunuz.. 4 ürün seçiyorsunuz biri benim hediyem..

Hahahaha Sevila canım bende o üyenin çantaları görür görmez telefona sarıldım :KK66: Nutellacığım amma çok seni sevip düşünen varmış bu forumda :KK16:

Ayy ya ikinize de ayrı ayrıı teşekkür ederimmmmmmmmmmmmmm ! :) Valla kaçırıyordum :KK70: çok çok çok sağolunn tekrardan.. :KK16::KK16: Ben de sizi çok seviyorum :)

Son düzenleme:
Merakk ettmm smdii bakk o laciverttede gozumm kalmstii keske oncedenn baksaydimm nasp degilmis demekki :) pantlnn boyi beli btun olcleri yaziyo dmi teldym nete otrnca bakicam :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım! Aklımdaısn, ama resimleri şu an ekleyemiyorum, yarın akşam ekleyeceğim :KK66:

X