- 17 Mart 2012
- 5.003
- 1.356
-
- Konu Sahibi CinnamonQueen
Nutellacım kargomu aldım hepsi birbirinden güzel pantolonlar cuk oturdu
ayakkabıya zaten bayılmıştım çok çok rahat
kozmetiklere zaten laf yok
herşey tertemiz
hediyelerinde cabası çok teşekkür ediyorum herşey için
anew için olan nedir hediyen onu anlamadım yalnızbu tarz ürünlerde çok cahilimdir kusura bakma ne için kullanılıyor o
Ben 53 kiloyum beni tam sarıyor yani arada cok bir fark yok bence size de o şekil olur, paçaları eskitme görünümlüdür ha kestim falan sanmayın ..:) sökük tarzı oluyor ya eskitme model o şekil. Haki yeşili hoş bilekten biten bir pantolon.
Boyunuz kaç yalnız benim boyum 1.63 civarı bilekten oluyor bana. Ona göre bir hesaplayın kafanızda içinize sinerse çok hoş bir pantolon. :)
Başka şeyler de bakabilirseniz onu düşünmezseniz. :)[/
sende son kalanları guncellyeblırmsın canım bakıyım bı mavı pantolon satıldımı pekı ah o çiceklı pantolonu almadılrsa bna gondreblırsın cok bgndım zaten alcaktım ondan bn
Eki Görüntüle 1098967 Eki Görüntüle 1098966 Eki Görüntüle 1098968 Eki Görüntüle 1098969 Eki Görüntüle 1098970
Kom stella serisi 36-38 bedene uyumlu straplez bikini.. 30 tl
Diğer bikinilerimde 36-38 uyumludur. Gemici desenli 15 tl, lila olan 10 tl.. :)
şu pembe bıkını satıldmı canım
kırmızı mavı pantolon dryomu pekı çıceklıyıde gondermdysen talıbım hmnSatılmadı duruyor:) ancak bunu takas düşünmüyorum
kırmızı mavı pantolon dryomu pekı çıceklıyıde gondermdysen talıbım hmn
Kırmızı ayrtıldı bu hafta kargolanacak..:/
Çiçekli başka bir arkadaşla takaslandı.
Mavi duruyor tifanny olanı diyorsanız o kuzenımın urunu o yuzden onu sadece satabılırım.. Colins de aynı şekilde.
Onun dısında;
1)Taba renklı collezione var bol paça 38 beden..
2)Boru paça petrol mavisi collezione (darpaça gibi duruyor) 36-38 beden )
3) Haki yeşili mango bilekten biten darpaça kot..
4) Bunların haricinde yeni ekleyeceğim kırık beyaz collezione 36-38 beden darpaça kotum var daha eklenmedi ekleyeceğim kısmetse bugun :)
tm bıtanem ayakkbımı ayır sen mavı vucudu sarıyomu bıde beyaza bkıyım ıkısnı bırını secıyım aksam kesın ama mavıyıde sakın verme kmseye ayır bna bıde ozelden adresını at sen ne cıkrcksın kargomu
evet bıtanem kesınlştrdık ama byazıda ıstyorumya baska bsı daha sec bnden sana dolgu ayakkabıyı botie cıkrcam bsı daha sec muckOkey ayırdım maviyi:)
Mavi vücudu sarıyor beyaz da aynı şekilde, dar paçalar ikiside vucudu sarıyolrar :)
Kargoyu kesinleştirdik mi şimdi acaba
evet bıtanem kesınlştrdık ama byazıda ıstyorumya baska bsı daha sec bnden sana dolgu ayakkabıyı botie cıkrcam bsı daha sec muck
pekı bıtanem o zamn soyle yapalım yesıle bı ustunde gryım vaktın varsa bıde onları eklersen soz baska bsı ıstemıcemOlur bir bakayım ama maviyi takaslayamam demiştim okumadınız galiba o pantolon kuzenimin ve onu ancak satabilirim, beyaz pantolonum 2 tane var bir tane de mango var çok acık bir renk kot ama beyaza yakın. Onları eklıyım bır :)
pekı bıtanem o zamn soyle yapalım yesıle bı ustunde gryım vaktın varsa bıde onları eklersen soz baska bsı ıstemıcem
Evet 36-38 beden pantolonlar :) tamam birazdan bakacağim sayfaniza begendigim bir sey olursa mesaj atarım
Yok canım ne demek isteyin nolucak:) Yeşili evde bıraktım ben şu an yurttayım ancak onun resmini perşembe akşamı ekleyebilirim :/
Ama dediğim gibi dar paça bilekte biten hoş kaliteli bir pantolon, diğerlerini çektim bu şekilde;
Eki Görüntüle 1101423 Eki Görüntüle 1101422
canım bu ıkısı olsun o zaman anlaştıkmıYok canım ne demek isteyin nolucak:) Yeşili evde bıraktım ben şu an yurttayım ancak onun resmini perşembe akşamı ekleyebilirim :/
Ama dediğim gibi dar paça bilekte biten hoş kaliteli bir pantolon, diğerlerini çektim bu şekilde;
canım yeni bişeyler ne zman eklerisn..bi de sendeki siyah rugan çantayı beğenmiştim ya ..anneler günü geliyo onu göndersen annene başka alsan almas mı:))))))dar paça pantolon ve ince hırka falan var mı sende elbise vs.
zaranın yırtık kotu var dusunurmusun bndedeYok canım ne demek isteyin nolucak:) Yeşili evde bıraktım ben şu an yurttayım ancak onun resmini perşembe akşamı ekleyebilirim :/
canım bu ıkısı olsun o zaman anlaştıkmı
Dar paça pantolon iki tane ekledim yukarı..:)
Yok ya onu da kaldırdım satıştan malesef:):)
Daha ekleyeceğim şeyler olabilir eve gidip bakmam lazım ancak ben adidas üstten vazgeçtim baktım şimdi bende çok hırka tarzı vs şey var ben öyle mevsimlik giymelik düşünüyodum ihtiyacım yok o yuzden takaslık düşünmüyorum :)
Ama sizin yeni ekleyeceğiniz şeyler varsa haber verin yazlık elbise ve babet ihtiyacım var şu anda varsa düşünebilirim.. :)
zaranın yırtık kotu var dusunurmusun bndede