Nutea'nın Butiği / En son sayfalar / fiyat sorun indirim yapıyorum/satılmıştır

beğendiğiniz elbiseden arkadaş vazgeçti 40 tan 35 e düşmüştüm satın alacağı için..lila elbise vardı ya onunla takas yapabilirim ...fiyatı 40 tl canım 40 tl üzerinden takas yapabilirz istiyosan elbiseyi

40 benim için pahalı sonuçta 2. el :/ eğer onu takaslasak üzerine 20 tl koymam gerekecek ben daha uygun bişiler arıyorum :)

Son düzenleme:
Bunların tanesini 15 lira düşündüm ben bu ikisi ve ayakkabıyı alırsanız 30+30 = 60 tl yapıyor ben sizden bottie ve dolgu topugu aldıgımda 30+10 = 40 tl yapıyor arada 20 tl kalıyor ben sizin ürünlerinize bakayım uygun bir şey bulursam takaslayalım kalan 20 tl için de olmazsa 20 tl nakit ödeme şansınız var mı:)

canım zara yırtık pantolon gondreblırım yada bol paca pantolon var dsnursen bnm kot hosuma gıttızaten kımseye varmı ayır sen genede sıyah dantellı elbıse veya trenckot babet sandalet fln var dsunursen gne yesıl askılı sıfon var sen bı bakta

canım zara yırtık pantolon gondreblırım yada bol paca pantolon var dsnursen bnm kot hosuma gıttızaten kımseye varmı ayır sen genede sıyah dantellı elbıse veya trenckot babet sandalet fln var dsunursen gne yesıl askılı sıfon var sen bı bakta

Dantelli elbisenin daha net resmi var mı acaba ?
Bir de bol paça pantolon nasıl bişi göremedim orda yırtık kot düşünmüyorum ama bol paça hoşuma giderse olabilir :)

Ben bir tek o elbiseyi düşünüyorum şu an takaslık (gri elbise) :) siz bir şey buldunuz mu ? ve 40 tl üzerinden mi takaslıyacaksınız onu?

ewet canım 40 tl üzerinden düşünüyorum 1 kere bile giymedim elbiseyi selen marka oldukça pahalıya almıştım.elbise lila gri arası bi renk hoş bi rengi var.şuan bişey bulamadım ekleyeceklerinize bakarım ama

ewet canım 40 tl üzerinden düşünüyorum 1 kere bile giymedim elbiseyi selen marka oldukça pahalıya almıştım.elbise lila gri arası bi renk hoş bi rengi var.şuan bişey bulamadım ekleyeceklerinize bakarım ama

Peki o zaman benim için 40 tl pahalı olur takas için de fazla ürün vermem gerekir benim lila elbisem de bershka marka zamanında cok pahalıya almıştım ama 2. el diye fiyatları ucuz tutmaya çalışıyorum :) Size iyi günler, baska elbiseler falan eklerseniz haber verin bakarım :)

baska bgndgın bsı yokmu

Merhaba tekrar baktım ancak baska bir sey uygun bulamadım bu arada siyah topuklu ayakkabıya tekrar baktım ön kısmı istediğim gibi değil ondan vazgeçtim bottie ile takas yapabilirimve elbiseyi beğenirsem onu da ekleyebilirim takasa :) pantolonlar 15+15 = 30 ancak size 25 yaparım ikisini nakit düşünürseniz :) ya da bottie ile pantolonları takas yapabiliriz 30=30 oluyor

Peki o zaman benim için 40 tl pahalı olur takas için de fazla ürün vermem gerekir benim lila elbisem de bershka marka zamanında cok pahalıya almıştım ama 2. el diye fiyatları ucuz tutmaya çalışıyorum :) Size iyi günler, baska elbiseler falan eklerseniz haber verin bakarım :)

satın alacak olsanız zaten yeterli indirimi yaparım ama takas olduğu için koyduğum fiyat üzerinden düşünmüştüm takaslamayı

Merhaba tekrar baktım ancak baska bir sey uygun bulamadım bu arada siyah topuklu ayakkabıya tekrar baktım ön kısmı istediğim gibi değil ondan vazgeçtim bottie ile takas yapabilirimve elbiseyi beğenirsem onu da ekleyebilirim takasa :) pantolonlar 15+15 = 30 ancak size 25 yaparım ikisini nakit düşünürseniz :) ya da bottie ile pantolonları takas yapabiliriz 30=30 oluyor
yok bıtanem ayakkbıyı bgndım bn sandalet ıstermsn elbısenın uzerımde bı resmnı attım bk ıstersen olursa eklıyım aksam bsıler daha eklerm
istersen

satın alacak olsanız zaten yeterli indirimi yaparım ama takas olduğu için koyduğum fiyat üzerinden düşünmüştüm takaslamayı

Anladım ben size bir şey demiyorum ki sadece benim için fazla ben daha çok 20 tl civarı elbiseler düşünüyorum bir kaç tane alıcam veya takaslıcam o yüzden :) Size iyi satışlar :)

Anladım ben size bir şey demiyorum ki sadece benim için fazla ben daha çok 20 tl civarı elbiseler düşünüyorum bir kaç tane alıcam veya takaslıcam o yüzden :) Size iyi satışlar :)

anladım canım sen yeni bişeyler eklersen iki tane 20 liralık bişey falan beğenirsem sende düşünürsen takas yaparız..ya da ben bişey eklersem yeni haberleşirz

X