-
- Konu Sahibi CinnamonQueen
Ustte ekledigim satildi yazan resimler disinda her sey duruyor :)) ama haklisiniz bilgisayara gecince guncelliyim tekrar :)
canım bu duruyor mu
Duruyor ama takas olmaz malesef bana ait değil,kuzenimin :) Diğer sneakers var ona bakabilirsiniz ama onu da takaslamayı düşünmüyorum çok pahalıya almıştım onu da satabılrıım
sorduğum ne kadar peki
40 tl onun fiyatı
hayırlı satışlar canım bordo ispanyol paça pantolon satıldı mı , sarah jıo'nun kitaplarından kalan var mı acaba?
bi de bu elbise kimin karışmış konular bilemedim
http://www.kadinlarkulubu.com/attachment.php?attachmentid=1098703&d=1399126994
Teşekkürler:) Bordo pantolon duruyor şanslısınız :) bu arada bordo değil aslında tam olarak taba rengi gibi :)
Sarah jionun tüm kitapları satıldı..:)
O elbise nilay_ilker adlı kullanıcının :)
hadi ya güzel kitaplar tabi durdurur mu hatunlar
Elimde yeni kitaplarım var :) takipte kalın okuyup satacağım onları da:)
takipteyizzzzz
Elimde yeni kitaplarım var :) takipte kalın okuyup satacağım onları da:)
özelde 5 dk ya takıldım buradan yazayım canım :) fiyat aşacak şu an beni bi de bel ölçüsünü kıyaslamam lazım evdeki pantolonlarla kitapları da bekleyeyim satılmazsa toplu alırım inşallah
25 e düşürebilirim ikisini isterseniz :) siz bilirsiniz kitapları bitirmem biraz zaman alacak gibi görünüyor sınavlarr projeler koşuşturuyorum şu sıralar :):) Bitirince eklerim sayfaya..:) daha baslamadım hiç birine:)
Benim kargoyu da annem almış çok güzel diyor kabanlar için hediyeler bişeylerde çıkmış içinde galba tam anlamadı o ama telefonda anlattıgı kadarıyla.. :) Ben de çok teşekkür ederim canım cok sagol.. ne demek:)
Anew yaslanma karsıtı yuz nemlendirici 20 yas ve uzeri için ben günes koruyucu olarak da kullanıyorum kokusu falan hoşuma gidiyor güneş koruyucu olarak kullanabilirsin yüzüne..:)
Çok sagol canım tekrardan..:)
ayy çok sevindim annenin begenmesine canım sende begeneceksin inşallah güzel günlerde kullan
yok canım ya nakit sıkıntım var bu ara takas düşünürsen ürünlerime göz atabılırsın ama tabi ki
Tess Gerritsen'i sormuştunuz siz dimi hatırlıyorum :) Bitirip bitirmez haber vereceğim size:)
hangiii kitabıı :)
hmmm cinayet romanı hiç okumuyorum cnm elindekilerin resimlerine bakabılırım hımm başkaa parfüm olarak ralp lauren ve vip 212 aıyorum ve çıtçıt saç
Sona kalan& Bıçak sırtı& Ruh koleksiyoncusu..:)