Nutea'nın Butiği / En son sayfalar / fiyat sorun indirim yapıyorum/satılmıştır

Teşekkürler:) Bordo pantolon duruyor şanslısınız :) bu arada bordo değil aslında tam olarak taba rengi gibi :)
Sarah jionun tüm kitapları satıldı..:)
O elbise nilay_ilker adlı kullanıcının :)

Son düzenleme:
Elimde yeni kitaplarım var :) takipte kalın okuyup satacağım onları da:)

özelde 5 dk ya takıldım buradan yazayım canım :) fiyat aşacak şu an beni bi de bel ölçüsünü kıyaslamam lazım evdeki pantolonlarla kitapları da bekleyeyim satılmazsa toplu alırım inşallah

özelde 5 dk ya takıldım buradan yazayım canım :) fiyat aşacak şu an beni bi de bel ölçüsünü kıyaslamam lazım evdeki pantolonlarla kitapları da bekleyeyim satılmazsa toplu alırım inşallah

25 e düşürebilirim ikisini isterseniz :) siz bilirsiniz kitapları bitirmem biraz zaman alacak gibi görünüyor sınavlarr projeler koşuşturuyorum şu sıralar :):) Bitirince eklerim sayfaya..:) daha baslamadım hiç birine:)

yok canım ya nakit sıkıntım var bu ara takas düşünürsen ürünlerime göz atabılırsın ama tabi ki

ayy çok sevindim annenin begenmesine canım sende begeneceksin inşallah güzel günlerde kullan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…