Nutea'nın Butiği / En son sayfalar / fiyat sorun indirim yapıyorum/satılmıştır

Eklentiler

• $harf.jpg
    $harf.jpg
    13 KB · Görüntüleme: 36
  • $ça.jpg
    $ça.jpg
    12 KB · Görüntüleme: 32
  • $çan1.JPG
    $çan1.JPG
    7,2 KB · Görüntüleme: 28
  • $Fotoðraf0330.jpg
    $Fotoðraf0330.jpg
    51,5 KB · Görüntüleme: 27
Evet 36-38 beden pantolonlar :) tamam birazdan bakacağim sayfaniza begendigim bir sey olursa mesaj atarım

canım sen bi trençkotu giyip fotosunu çekte ondan sonra kesin olarak gönderip göndermiceğimizi konuşalım tamam mı?şimdi elindeki gibi bende bi tane var modelini beğenmezsem yine konuşurz adidas üst haricinde yaparız takası beğenmezsem trenckotun duruşunu tamam mı canım.sen en yakın zamanda ekle de ona göre son kararımızı verelim

canım sen bi trençkotu giyip fotosunu çekte ondan sonra kesin olarak gönderip göndermiceğimizi konuşalım tamam mı?şimdi elindeki gibi bende bi tane var modelini beğenmezsem yine konuşurz adidas üst haricinde yaparız takası beğenmezsem trenckotun duruşunu tamam mı canım.sen en yakın zamanda ekle de ona göre son kararımızı verelim

Çantalara baktım bana uygun değil ya ben genelde spor tarzı kullanıyorum yine de teşekkür ederim:)
Olur:) yarın eklerim resmi eğer beğenmezseniz takas yapmasak da olur çünkü ben zaten adidas üst için istiyorum takası o olmazsa yapmayız sorun değil:)

Çantalara baktım bana uygun değil ya ben genelde spor tarzı kullanıyorum yine de teşekkür ederim:)
Olur:) yarın eklerim resmi eğer beğenmezseniz takas yapmasak da olur çünkü ben zaten adidas üst için istiyorum takası o olmazsa yapmayız sorun değil:)

tamam tatlım sen ekle konuşurz.haber veririm ben sana beğenirsem gönder diye.

4 ürün seçin 1 ürün benden hediye!
Benden aldıgınız her ürün için kozmetik hediyeler! :)
50 tl üzerine kargo benden!! :)

Kaçırmayınn!

Son düzenleme:
Buyurun bu ürünler kaçmazz! 24 ve 25ten ıtıbaren bakabılırsınız araya yenı yenı urunler ve kombınler eklendı..

canım pantolon ve topuklu olrak ne var elınde dar olucak ama 36 bedene uygun secıyım bn tmm

Topuklu olarak bir tek o kirmizi stiletto var dar pantolon olarak da sadece haki yesili mango pantolon var resimde genis gozukmus ama hic degil vucudu sariyor. Onun disinda yok malesef..

Topuklu olarak bir tek o kirmizi stiletto var dar pantolon olarak da sadece haki yesili mango pantolon var resimde genis gozukmus ama hic degil vucudu sariyor. Onun disinda yok malesef..
tm bunlrın ıkısı bnm canım ıkısını takaslyalım 50 kıloyum bn sarar dmı cnm emınsın yoksa bşka bsı bkıyım sen kç kıloda gyoyosun

Nutellacım kargomu aldım hepsi birbirinden güzel pantolonlar cuk oturdu
ayakkabıya zaten bayılmıştım çok çok rahat
kozmetiklere zaten laf yok :KK1:
herşey tertemiz
hediyelerinde cabası çok teşekkür ediyorum herşey için :KK16:
anew için olan nedir hediyen onu anlamadım yalnız :KK9: bu tarz ürünlerde çok cahilimdir kusura bakma ne için kullanılıyor o :KK52:

Nutellacım kargomu aldım hepsi birbirinden güzel pantolonlar cuk oturdu
ayakkabıya zaten bayılmıştım çok çok rahat
kozmetiklere zaten laf yok :KK1:
herşey tertemiz
hediyelerinde cabası çok teşekkür ediyorum herşey için :KK16:
anew için olan nedir hediyen onu anlamadım yalnız :KK9: bu tarz ürünlerde çok cahilimdir kusura bakma ne için kullanılıyor o :KK52:

Benim kargoyu da annem almış çok güzel diyor kabanlar için hediyeler bişeylerde çıkmış içinde galba tam anlamadı o ama telefonda anlattıgı kadarıyla.. :) Ben de çok teşekkür ederim canım cok sagol.. ne demek:)
Anew yaslanma karsıtı yuz nemlendirici 20 yas ve uzeri için ben günes koruyucu olarak da kullanıyorum kokusu falan hoşuma gidiyor güneş koruyucu olarak kullanabilirsin yüzüne..:) :KK70:
Çok sagol canım tekrardan..:)

tm bunlrın ıkısı bnm canım ıkısını takaslyalım 50 kıloyum bn sarar dmı cnm emınsın yoksa bşka bsı bkıyım sen kç kıloda gyoyosun

Ben 53 kiloyum beni tam sarıyor yani arada cok bir fark yok bence size de o şekil olur, paçaları eskitme görünümlüdür ha kestim falan sanmayın ..:) sökük tarzı oluyor ya eskitme model o şekil. Haki yeşili hoş bilekten biten bir pantolon.

Boyunuz kaç yalnız benim boyum 1.63 civarı bilekten oluyor bana. Ona göre bir hesaplayın kafanızda içinize sinerse çok hoş bir pantolon. :)

Başka şeyler de bakabilirseniz onu düşünmezseniz. :)

X