- 11 Temmuz 2014
- 5.154
- 10.077
- 298
senin o nickinin altındakiler ne öyleTabi uçuyor o kadar hafif yani.
hiç utanmıyomusun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
senin o nickinin altındakiler ne öyleTabi uçuyor o kadar hafif yani.
senin o nickinin altındakiler ne öyle
hiç utanmıyomusun
ben tarifler için mesaj yazmayı unutmuşum
neyse yoruma gerek yok
Yok utanmıyorum.senin o nickinin altındakiler ne öyle
hiç utanmıyomusun
Yok utanmıyorum.
Ben madalyalara atıfta bulunuyor sandım nur'cuğum.İmzama mı dedi acaba?Her nick in altinda yazilani uzerimize alirsak buralar savas alanina doner dimi adracim
Ben madalyalara atıfta bulunuyor sandım nur'cuğum.İmzama mı dedi acaba?
Bende birşey yazmıyor ama sadece madalyalar var.Bence onu kasteddi dur bakalım:)şu kullanici adimizin altinda bulunan yaziyi kastetti sanirim
Du cagiralim da tam bi anlayalim
L lamelifAmine gel kiz , niye "utanmiyormusun" didin ? Kafamiz karisti bizim
komşu olalım yaa Allahım bayıldım ben bunlara içim gitti ne becerikliymişsin öyle sen maşallah balıma
Bende birşey yazmıyor ama sadece madalyalar var.Bence onu kasteddi dur bakalım:)
Egunal adlı üye de üç madalyalı sanırım.Artık katılmıyor yarışmalara.Senin madalyalar yetiyor zaten
Kk nin 3 madalyali tek uyesisin sanirim :*
Egunal adlı üye de üç madalyalı sanırım.Artık katılmıyor yarışmalara.
Şu an hamile doğumu bekliyor.Sık girmiyor fazla.Daha once hic rastasmadik o uye ile ,
Son yarisma cok guzel oldu ama , hakkaniyetli bi oylama saglandi, diger yarismalarin da ayni sekilde oylamaya tesviki ile surdurulmesini umuyorum :)
Şu an hamile doğumu bekliyor.Sık girmiyor fazla.
Bence de çok güzel oldu.Devam edecek bildiğim kadarıyla.Katılım fazla olunca zevkli oluyor.
Amin.Saglikla kucaklasin bebisini
Yeni uygulamanin heyecanini yasayamadim malesef :) onumuzdeki kategoride beraberiz ins
madalyalar kızlarrrrrrrrrrr çok yazamıyorum misafir var