• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

NURYOLU'NUN MUTFAĞINDAN ÖRNEKLER

şu kullanici adimizin altinda bulunan yaziyi kastetti sanirim :-)
Du cagiralim da tam bi anlayalim :KK14:

L lamelifAmine gel kiz , niye "utanmiyormusun" didin ? Kafamiz karisti bizim :KK53:
Bende birşey yazmıyor ama sadece madalyalar var.:KK53:Bence onu kasteddi dur bakalım:)

komşu olalım yaa Allahım bayıldım ben bunlara içim gitti ne becerikliymişsin öyle sen :eek: maşallah balıma:nazar::KK200:

Cok tesekkurler mahperi'cim :KK60:
Benim de senin gibi tatli komsulara ihtiyacim var :KK19:

misafir ol gel bana
borekler acarim sana :KK30: :-) :-)

Egunal adlı üye de üç madalyalı sanırım.Artık katılmıyor yarışmalara.

Daha once hic rastasmadik o uye ile ,
Son yarisma cok guzel oldu ama , hakkaniyetli bi oylama saglandi, diger yarismalarin da ayni sekilde oylamaya tesviki ile surdurulmesini umuyorum :)

Daha once hic rastasmadik o uye ile ,
Son yarisma cok guzel oldu ama , hakkaniyetli bi oylama saglandi, diger yarismalarin da ayni sekilde oylamaya tesviki ile surdurulmesini umuyorum :)
Şu an hamile doğumu bekliyor.Sık girmiyor fazla.
Bence de çok güzel oldu.Devam edecek bildiğim kadarıyla.Katılım fazla olunca zevkli oluyor.:KK50:

Şu an hamile doğumu bekliyor.Sık girmiyor fazla.
Bence de çok güzel oldu.Devam edecek bildiğim kadarıyla.Katılım fazla olunca zevkli oluyor.:KK50:

Saglikla kucaklasin bebisini :KK200:

Yeni uygulamanin heyecanini yasayamadim malesef :) onumuzdeki kategoride beraberiz ins :KK200:

Saglikla kucaklasin bebisini :KK200:

Yeni uygulamanin heyecanini yasayamadim malesef :) onumuzdeki kategoride beraberiz ins :KK200:
Amin.:nazar:

Evet senin ev sorunların çözülmemiş maalesef okudum.o_OHepsi sahtekar bu müteahhitlerin.İnşallah hallolur da katılırsın canım.:KK200:

IADEYI ziyarete geldim nurum.. kptim kekimi geldimm// eee hadi bir cay koyda icelim..
IMG_20151119_224310.jpg

Back