- 11 Temmuz 2014
- 5.154
- 10.076
- 298
senin o nickinin altındakiler ne öyleTabi uçuyor o kadar hafif yani.![]()

hiç utanmıyomusun

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
senin o nickinin altındakiler ne öyleTabi uçuyor o kadar hafif yani.![]()
senin o nickinin altındakiler ne öyle
hiç utanmıyomusun
![]()
ben tarifler için mesaj yazmayı unutmuşum
neyse yoruma gerek yok
![]()
Yok utanmıyorum.senin o nickinin altındakiler ne öyle
hiç utanmıyomusun
![]()
Yok utanmıyorum.![]()
Ben madalyalara atıfta bulunuyor sandım nur'cuğum.Her nick in altinda yazilani uzerimize alirsak buralar savas alanina doner dimi adracim![]()
Ben madalyalara atıfta bulunuyor sandım nur'cuğum.İmzama mı dedi acaba?
![]()
Bende birşey yazmıyor ama sadece madalyalar var.şu kullanici adimizin altinda bulunan yaziyi kastetti sanirim
Du cagiralim da tam bi anlayalim
L lamelifAmine gel kiz , niye "utanmiyormusun" didin ? Kafamiz karisti bizim![]()
komşu olalım yaa Allahım bayıldım ben bunlara içim gitti ne becerikliymişsin öyle senmaşallah balıma
![]()
Bende birşey yazmıyor ama sadece madalyalar var.Bence onu kasteddi dur bakalım:)
Egunal adlı üye de üç madalyalı sanırım.Artık katılmıyor yarışmalara.Senin madalyalar yetiyor zaten![]()
Kk nin 3 madalyali tek uyesisin sanirim:*
Egunal adlı üye de üç madalyalı sanırım.Artık katılmıyor yarışmalara.
Şu an hamile doğumu bekliyor.Sık girmiyor fazla.Daha once hic rastasmadik o uye ile ,
Son yarisma cok guzel oldu ama , hakkaniyetli bi oylama saglandi, diger yarismalarin da ayni sekilde oylamaya tesviki ile surdurulmesini umuyorum :)
Şu an hamile doğumu bekliyor.Sık girmiyor fazla.
Bence de çok güzel oldu.Devam edecek bildiğim kadarıyla.Katılım fazla olunca zevkli oluyor.![]()
Amin.Saglikla kucaklasin bebisini
Yeni uygulamanin heyecanini yasayamadim malesef :) onumuzdeki kategoride beraberiz ins![]()
madalyalar kızlarrrrrrrrrrr çok yazamıyorum misafir var![]()