- 16 Kasım 2008
- 13.766
- 13.437
- 823
Üşenme isim annesi ol onların.hahahhaaha bazen kendi tariflerime isim bulmaya usendigimden isimsiz ekleyiverdim
tamam canim ,msjlari duzenlemeye alicam insh
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Üşenme isim annesi ol onların.hahahhaaha bazen kendi tariflerime isim bulmaya usendigimden isimsiz ekleyiverdim
tamam canim ,msjlari duzenlemeye alicam insh
Üşenme isim annesi ol onların.
Yani bence de. Bak talep var.artik farz oldu yarindan tezi yok hepsine isim ve tarif ekleyecm insh canim
Ya komşu olalım ya tarif alalım. Hazır kış geliyor, kilo alma mevsimi, ama yaza doğru ayrılmamız lazım.
Yani bence de. Bak talep var.
Daha yer var sığar oraya birkaç tane daha.mutlaka duzenliycem
senin 3 ü bi yerdeleri gordukce yarişma askim depresiyor bi profile kac madalya sihar acaba diye hesaplardayim
Dene canım güzel oluyor.Çok kurutma ama.Altı beyaz kalıyor biraz. Göbekte durmaz o.Çok hafif.Bu arada adra hanım, sizin ev yapımı lahmacun tarifinizi denemek aklımda, malzemeleri tamamlayıp göbeğimizin derinliklerine doğru yolculuğa çıkartacağız kendilerini
nuryolu becerikli olduğunuz çok aşikar zaten, görünüşleri bile enfes, tatları nasıldır kim bilir. Üşenmeyip tarif verirseniz zaman zaman çok memnun oluruz. Ama yaza doğru dediğim gibi ara vermeliyiz.
Yaşasın yemek yemek
Bu arada "ay ben yerim yerim, gram almam, metabolizmam çok hızlı" diyenler
Bu arada adra hanım, sizin ev yapımı lahmacun tarifinizi denemek aklımda, malzemeleri tamamlayıp göbeğimizin derinliklerine doğru yolculuğa çıkartacağız kendilerini
nuryolu becerikli olduğunuz çok aşikar zaten, görünüşleri bile enfes, tatları nasıldır kim bilir. Üşenmeyip tarif verirseniz zaman zaman çok memnun oluruz. Ama yaza doğru dediğim gibi ara vermeliyiz.
Yaşasın yemek yemek
Bu arada "ay ben yerim yerim, gram almam, metabolizmam çok hızlı" diyenler
Daha yer var sığar oraya birkaç tane daha.
Dene canım güzel oluyor.Çok kurutma ama.Altı beyaz kalıyor biraz. Göbekte durmaz o.Çok hafif.
Tabi uçuyor o kadar hafif yani.o kadar hafif ki yiyen ucuyor dermissin bi de
Tabi uçuyor o kadar hafif yani.
nuryolu elimde cok guzel bir tarif var ama denemeye korkuyorum.
Simdi sana ozelden yolluyorum bak bakalim sence cikartabilir miyim ? : ) dusunceni bekliyorum
kız seni alan yaşadı
dertlerinide boşadı
mest oldum vallahi mest oldum
ooooooo
Meraba cınım ben mıstıvahahhhahhhaaa
mustafa sandalla mi gorusuyorum
Cok tesekkur ederim canim benim
Meraba cınım ben mıstıva
Tarifleri nerde bunların elim ayaam titriyo açlıktan