• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

NURYOLU'NUN MUTFAĞINDAN ÖRNEKLER

Bu arada adra adra hanım, sizin ev yapımı lahmacun tarifinizi denemek aklımda, malzemeleri tamamlayıp göbeğimizin derinliklerine doğru yolculuğa çıkartacağız kendilerini :kk77:
nuryolu nuryolu becerikli olduğunuz çok aşikar zaten, görünüşleri bile enfes, tatları nasıldır kim bilir. Üşenmeyip tarif verirseniz zaman zaman çok memnun oluruz. Ama yaza doğru dediğim gibi ara vermeliyiz.
Yaşasın yemek yemek :KK54:
Bu arada "ay ben yerim yerim, gram almam, metabolizmam çok hızlı" diyenler :63::63::KK11:

mutlaka duzenliycem :KK66:
senin 3 ü bi yerdeleri gordukce yarişma askim depresiyor :rolleyes: bi profile kac madalya sihar acaba diye hesaplardayim :KK70: :KK70:
Daha yer var sığar oraya birkaç tane daha.:-)

Bu arada adra adra hanım, sizin ev yapımı lahmacun tarifinizi denemek aklımda, malzemeleri tamamlayıp göbeğimizin derinliklerine doğru yolculuğa çıkartacağız kendilerini :kk77:
nuryolu nuryolu becerikli olduğunuz çok aşikar zaten, görünüşleri bile enfes, tatları nasıldır kim bilir. Üşenmeyip tarif verirseniz zaman zaman çok memnun oluruz. Ama yaza doğru dediğim gibi ara vermeliyiz.
Bu arada "ay ben yerim yerim, gram almam, metabolizmam çok hızlı" diyenler :63::63::KK11:
Dene canım güzel oluyor.Çok kurutma ama.Altı beyaz kalıyor biraz.:KK66: Göbekte durmaz o.:-)Çok hafif.:KK53:

tesekkur ederim canim :KK60: tarif bolumunde yayinladiklarim var ama bundan sonra buraya da yazarim artik.

o metabolizmasi hizli olanlarin yemegine mushil atasim var :63: o derece yani :KK53:

nuryolu nuryolu elimde cok guzel bir tarif var ama denemeye korkuyorum.
Simdi sana ozelden yolluyorum bak bakalim sence cikartabilir miyim ? : ) dusunceni bekliyorum

Back
X