- 31 Temmuz 2011
- 10.135
- 17.418
- 298
Elinize sağlık. Ne güzel tarifler bunlar. Vakit buldukça deneyeceğim inşallah.
Cok tesekkurler Olabildigince tarifleri de diger sayfanda paylasmaya calisiyorum , deneyip memnun kalcaginizi umuyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Elinize sağlık. Ne güzel tarifler bunlar. Vakit buldukça deneyeceğim inşallah.
Benim de daha cok yeni olan bir blogum var. Yaptigim yemekleri orada paylasiyorum. Sizinde tariflerinizi deneyip bloguma koyacagim ins. Henuz oradan cok kisiye ulasamiyorum. Belki yemeklerimi burada da paylassam daha cok kisiye ulasabilirim, bilemedim
Nurcuğum bunlar neeee
Maşaallah,profosyenel olarak uğraşıyormusun yoksa sadece hobi olarak mı,ne bileyim barbie pasta falan
Instagram sayfan mı varradı ne?takibe alayım.Hobi prensescim :) İnstgrm sayfamdan paylasiyorum ,ileride profosyonel bi mutfakta genisletmek umudum
Senin gibi 10 parmaginda 10 marifet bi arkadasimdan boyle guzellikler duymak onur
verici Tesekkur ederim canim
Rica ederim canım,gördüğümü yazdım.Yaptığın şeyler gayet profosyenel,çok güzeller.Hobi prensescim :) İnstgrm sayfamdan paylasiyorum ,ileride profosyonel bi mutfakta genisletmek umudum
Senin gibi 10 parmaginda 10 marifet bi arkadasimdan boyle guzellikler duymak onur
verici Tesekkur ederim canim
Rica ederim canım,gördüğümü yazdım.Yaptığın şeyler gayet profosyenel,çok güzeller.
Nasıl bi çorba öğrenebilirmiyim 2 oğlumda çorba seviyo pasta kurabiye kimse yemiyo bizde ztn yaparsam kesin yeriz ve acaip kilo alırız standart yemekler bize kafi
En sevdiğimm
canım harıka bunlar ya. Maşallah arkadaşıma nazar değmesin
bu saatte bakmakla hata yapmışım
hepsinden istiyorum hepsinden
Nur batmana geliyorum ben
bunların tarifleri nerdeee
Nasıl bi çorba öğrenebilirmiyim 2 oğlumda çorba seviyo pasta kurabiye kimse yemiyo bizde ztn yaparsam kesin yeriz ve acaip kilo alırız standart yemekler bize kafi
Bugün ki menümden bahsedicektim ama bi önemi kalmadı :) elinize emeğinize sağlık nefis görünüyo yemekler yöresel yemeklere ilgim var bayılırım bu yönde tarifleriniz olursa daha çok sevinirim
Gel canim gel Seni agirlamaktan buyuk keyif duyarim Cok tesekkurler Yagmurcum , utandirdin beni
Tarifleri diger topikte paylasiyorum www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/nuryolunun-mutfagindan-tarifler.877114/page-21 Tariflerin genelini burada bulabilirsin canim
Tariflerini seve seve inceleyip gönül rahatlığıyla evde deneyecegim canım.