• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

NURYOLU'NUN MUTFAĞINDAN ÖRNEKLER

Benim de daha cok yeni olan bir blogum var. Yaptigim yemekleri orada paylasiyorum. Sizinde tariflerinizi deneyip bloguma koyacagim ins. Henuz oradan cok kisiye ulasamiyorum. Belki yemeklerimi burada da paylassam daha cok kisiye ulasabilirim, bilemedim :kk77:o_O

Benim de daha cok yeni olan bir blogum var. Yaptigim yemekleri orada paylasiyorum. Sizinde tariflerinizi deneyip bloguma koyacagim ins. Henuz oradan cok kisiye ulasamiyorum. Belki yemeklerimi burada da paylassam daha cok kisiye ulasabilirim, bilemedim :kk77:o_O

Ne guzel :KK200: Bende blog hayalleri kurarken ,iki kuzucuk ile vakit ayiramam belki diye instagram hesabi actim :KK36: İns bi gun bloggerler kervanina katilirim :KK19:
Blogunuzun adi ne peki o_O Evet burada da paylasirsaniz daha fazla kitleye ulasabilirsiniz bence de ;)

Nurcuğum bunlar neeee:KK57::kk77:

Maşaallah,profosyenel olarak uğraşıyormusun yoksa sadece hobi olarak mı,ne bileyim barbie pasta falan:KK37:

Nurcuğum bunlar neeee:KK57::kk77:

Maşaallah,profosyenel olarak uğraşıyormusun yoksa sadece hobi olarak mı,ne bileyim barbie pasta falan:KK37:

Hobi prensescim :) İnstgrm sayfamdan paylasiyorum ,ileride profosyonel bi mutfakta genisletmek umudum :KK19:
Senin gibi 10 parmaginda 10 marifet bi arkadasimdan boyle guzellikler duymak onur
verici :KK200: Tesekkur ederim canim :KK60:

Hobi prensescim :) İnstgrm sayfamdan paylasiyorum ,ileride profosyonel bi mutfakta genisletmek umudum :KK19:
Senin gibi 10 parmaginda 10 marifet bi arkadasimdan boyle guzellikler duymak onur
Instagram sayfan mı varr:KK45:adı ne?takibe alayım.:KK22:

Rica ederim canım,gördüğümü yazdım.Yaptığın şeyler gayet profosyenel,çok güzeller.:KK37:

canım harıka bunlar ya. Maşallah arkadaşıma nazar değmesin:nazar::nazar::nazar::KK200::KK200::KK200:
bu saatte bakmakla hata yapmışım:mad::mad:
hepsinden istiyorum hepsinden:mad::mad:

Nur batmana geliyorum ben:mad::mad:

bunların tarifleri nerdeee:KK67::KK67:

Bugün ki menümden bahsedicektim ama bi önemi kalmadı :) elinize emeğinize sağlık nefis görünüyo yemekler yöresel yemeklere ilgim var bayılırım bu yönde tarifleriniz olursa daha çok sevinirim:KK19:

canım harıka bunlar ya. Maşallah arkadaşıma nazar değmesin:nazar::nazar::nazar::KK200::KK200::KK200:
bu saatte bakmakla hata yapmışım:mad::mad:
hepsinden istiyorum hepsinden:mad::mad:

Nur batmana geliyorum ben:mad::mad:

bunların tarifleri nerdeee:KK67::KK67:

Gel canim gel :KK19: Seni agirlamaktan buyuk keyif duyarim :KK60: Cok tesekkurler Yagmurcum , utandirdin beni :KK200:
Tarifleri diger topikte paylasiyorum www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/nuryolunun-mutfagindan-tarifler.877114/page-21 Tariflerin genelini burada bulabilirsin canim :KK19:

Nasıl bi çorba öğrenebilirmiyim 2 oğlumda çorba seviyo pasta kurabiye kimse yemiyo bizde ztn yaparsam kesin yeriz ve acaip kilo alırız standart yemekler bize kafi:KK16:

Bu kiymali seyriye corbasi canim :kk77: Bizde de cok sevilir bu corba :KK36:
Tarifi instagrm sayfamda paylasiyorum canim.Senin icin buraya da kopyaliyorum hemen ;)

Bugün ki menümden bahsedicektim ama bi önemi kalmadı :) elinize emeğinize sağlık nefis görünüyo yemekler yöresel yemeklere ilgim var bayılırım bu yönde tarifleriniz olursa daha çok sevinirim:KK19:

Neden bi onemi kalmadi o_O
Cok tesekkur ederim :KK19: Bende yoresel yemekleri cok severim . Su ara yaptigim bi kac tarif var en.kisa zamanda paylasicam insh :KK19:
Begenmenmene cok sevindim canim :KK36:

Back
X