nurulenva' da ceyizi resimli paylasiyor artık:)

Benimkinin tarafı biraz :) kalabalık, zaten eldeki havlular anca bohçalara yetecek gibi görünüyor. Mecburen annemin sözünü kulak arkası edeceğim :( Havlu, patik, seccade, yemeni koymayı düşünüyorum genel olarak hazırlayacağım bohçalara. Gerçi annem gene çalışan kızsın ne bohçası hem de bütün sülaleye diyor :))) Tabii direkt çekirdek aile için başka eklemeler yapmam gerekiyor. Henüz hiç seccadem yok, seninkileri çok beğendim.
Güle güle kullan her şeyini hayırlı, mutlu günlerde inşallah.

tsk ederim canim meburen eklemeler yapıcaz ben simdilik ufaktan hazırlıklara basladım iste sonrasında fazla bunalmamak icin rabbim yardımcımız olsun

cf165a24.jpg

tsk ederim canim meburen eklemeler yapıcaz ben simdilik ufaktan hazırlıklara basladım iste sonrasında fazla bunalmamak icin rabbim yardımcımız olsun

Amiin :)
Çok beğendim yeni ekledikleri, kendin mi yaptın yoksa nereden aldın? Ben de istiyorum bunlardan :) Gerçi bohçalara henüz hiç bakmadım, rastlarım böylelerine diye umuyorum :)
Güle güle kullan canım, sağlıkla inşallah :)
Bu arada ilk sayfaya bakmadım ama sonradan aldıklarını eklersen ilk mesajına acaip güzel olur bence :)

Amiin :)
Çok beğendim yeni ekledikleri, kendin mi yaptın yoksa nereden aldın? Ben de istiyorum bunlardan :) Gerçi bohçalara henüz hiç bakmadım, rastlarım böylelerine diye umuyorum :)
Güle güle kullan canım, sağlıkla inşallah :)
Bu arada ilk sayfaya bakmadım ama sonradan aldıklarını eklersen ilk mesajına acaip güzel olur bence :)

tsk ederim canım kendim yapmadım hosuma giden seyler buldukca almaya calsıyorum daha güzelleri senin olsun tatlım.vakit bulunca ilk sayfada düzenleme yapcam insallah

Kahvaltı takımını çok beğendim hepsini mutlu günlerde kullanırsın inşallah.Aldıklarını ne için kullanacağına dair ufakta olsa birşeyler yazsaydın keşke fikir olurdu bizede.

canim hepside cok guzel.zevkli secimler yapmissin.gule gule kullan

Son düzenleme:
Kahvaltı takımını çok beğendim hepsini mutlu günlerde kullanırsın inşallah.Aldıklarını ne için kullanacağına dair ufakta olsa birşeyler yazsaydın keşke fikir olurdu bizede.

tsk ederim canım hakılısın bundan sonra eklediğim resimlere ne icin kullanmayı düsündügümüde yazıcam

Birde pasta bıçağı,spatulasını ve yemek yaparken kullanacğın kaşıklığı nerden aldığını sorsam sende görünce almadığımı farkettim:26::26:

Back
X