Nursaçan: Damatlar El Öperken Şehvet Hissine Kapılmasın

Hukuki süreç başlatılacak sözü tehditse tehdit olarak algılasınlar benim için problem değil :) Son kez söylüyorum şikayete bağlı bir suçtur ben savcı da olsam ev hanımı da olsam hakim de olsam etkim sıfırdır. Dedem yerine koyduğum insan hakkında'' üstü örtülü'' ensest iması yapılırsa elbette kızı olarak müdahil olurum burada yanlış nerede?

kim ensest iması yapmış yaw

söylediklerinin hepsi farazi, dedene bu soruyu soran adamdan pekte farkın yok

dedeni de al git diyesim geldi bir anda

ilahi usta, hepiciğimiz ileri demokrat olduk, bak.

Biliyorum eczacı olduğunuzu hatta dublex eviniz var değil mi,dükkanınız da hastanenin karşısında? sizinle aynı perspektiften bakarsan daha önce kendi reklamınızı yapmaya çalıştınız sanırım :) hayatımda karşılaşmayacağım,karşılaşsam bile yan yana geçmekten öte bir hukukumun olmayacağı insansınız.İnanıp inanmamanız bir anlam ifade etmiyor :) Bu arada savcılık olayını araya katan ilk arkadaş kim ve neden böyle bir şeyi araya katma ihtiyacı hissetmiş :) mesleklerimiz farklı hanımefendi benim mesleğim devlet memurluğu maaşımı devlet verir reklamlık olay yok ama mesleğimi gözünüzde bu kadar büyüttüğünüz için teşekkür ederim ben de saygınlığının farkındayım :)

aman neyse uğraşamıcam, sanırım olay benim mesajımdan çıkmış, eminde değilim, ama inanın sayfa birden 10 sayfaya dayanınca çoğunu okumadım bile

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…