Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok işte artık olacaklar ,olmalılar. Sinirlenmemek mümkün değil nasıl bir kin bu? Israrla Amerika örneği vermişsiniz ben de sizin gibi açıkça bulunduğum yeri yazmak isterdim ama malum burası özgür bir ülke değil.ipucu vereyim doğu+geri kalmış+suç oranı yüksek bir yer. Şimdi sığ bir bakış açısıyla,düz mantık olarak yaklaşıyorum olaya. İşte imajdan vs. bahsetmişsiniz. Ben bir savcıyım. Mülki sınırlarım var ve burada olan adli olayların sorumluluğu benim üzerimde.Soruşturma amiriyim yani devleti temsil ediyorum duruşma salonunda.Muhattap olduğum insanlar genelde eğitim seviyesi düşük,suça meyilli,ve zihniyet olarak sizin aynınızın diğer ucu yani ''mini etek giyen kadın ...dır'' gibi. Suçu ve suçluyu ne kadar iyi tanırsan o kadar iyidir.Yaptırımlarım,müeyyidelerin caydırıcı olması gerekiyor. İnsanlar devletin onları cezalandıracağını bilir devlet burada otoritedir.Ben de gerek olay yerinde,gerek adliyede,gerek otopsi odasında artık neresi olursa devleti temsil ettiğim için sizce kapanmalı mıyım? Çünkü buralarda kadın olarak sözünü geçirmek çok zor.Siz nasıl kapalıları kendiniz için tehlike olarak görüyorsanız onlar da açıklardan hoşlanmıyor sizin gibi. Belki kapansam daha yakın ilişkiler kurabilirim ne dersiniz?Amerikalıların ülkemizi nasıl gördüğünden daha önemli malum bu durum benim için
Bakış açınız bu işte.Hep orada yaşayın olur mu?
https://www.google.com.tr/#q=gerisiyalan+savcıyım&start=10
Bilmiyorum bu konuda özgürlükçü düşünmek istiyorum ama,siyasi görüşümü belli eden yazılar paylaşsam aleyhinize bir karar verdiğim zaman AKP'nin savcısı dersiniz bana veya ne bileyim iranlılarla aynı Allah'a inanmadığımı yazsam diğerleri dinsiz savcı o yüzden der. :)) özgürlük olmalı ama bir takım meslek mensupları daha dikkatli davranmalı.
http://www.kadinlarkulubu.com/turki...set-meydani/666467-trtde-gezi-operasyonu.html
bunlar da sizin mesajlarınız.
ve son olarak burda, yazılanlar ve yazan kişiler hakkında suç duyurusunda bulunacağınızı ima ettiniz.
savcı hanım, her konuda savcı olduğunuzu belirtmenin manası nedir yani?
Yok işte artık olacaklar ,olmalılar. Sinirlenmemek mümkün değil nasıl bir kin bu? Israrla Amerika örneği vermişsiniz ben de sizin gibi açıkça bulunduğum yeri yazmak isterdim ama malum burası özgür bir ülke değil.ipucu vereyim doğu+geri kalmış+suç oranı yüksek bir yer. Şimdi sığ bir bakış açısıyla,düz mantık olarak yaklaşıyorum olaya. İşte imajdan vs. bahsetmişsiniz. Ben bir savcıyım. Mülki sınırlarım var ve burada olan adli olayların sorumluluğu benim üzerimde.Soruşturma amiriyim yani devleti temsil ediyorum duruşma salonunda.Muhattap olduğum insanlar genelde eğitim seviyesi düşük,suça meyilli,ve zihniyet olarak sizin aynınızın diğer ucu yani ''mini etek giyen kadın ...dır'' gibi. Suçu ve suçluyu ne kadar iyi tanırsan o kadar iyidir.Yaptırımlarım,müeyyidelerin caydırıcı olması gerekiyor. İnsanlar devletin onları cezalandıracağını bilir devlet burada otoritedir.Ben de gerek olay yerinde,gerek adliyede,gerek otopsi odasında artık neresi olursa devleti temsil ettiğim için sizce kapanmalı mıyım? Çünkü buralarda kadın olarak sözünü geçirmek çok zor.Siz nasıl kapalıları kendiniz için tehlike olarak görüyorsanız onlar da açıklardan hoşlanmıyor sizin gibi. Belki kapansam daha yakın ilişkiler kurabilirim ne dersiniz?Amerikalıların ülkemizi nasıl gördüğünden daha önemli malum bu durum benim için
Bakış açınız bu işte.Hep orada yaşayın olur mu?
https://www.google.com.tr/#q=gerisiyalan+savcıyım&start=10
Bilmiyorum bu konuda özgürlükçü düşünmek istiyorum ama,siyasi görüşümü belli eden yazılar paylaşsam aleyhinize bir karar verdiğim zaman AKP'nin savcısı dersiniz bana veya ne bileyim iranlılarla aynı Allah'a inanmadığımı yazsam diğerleri dinsiz savcı o yüzden der. :)) özgürlük olmalı ama bir takım meslek mensupları daha dikkatli davranmalı.
http://www.kadinlarkulubu.com/turki...set-meydani/666467-trtde-gezi-operasyonu.html
bunlar da sizin mesajlarınız.
ve son olarak burda, yazılanlar ve yazan kişiler hakkında suç duyurusunda bulunacağınızı ima ettiniz.
savcı hanım, her konuda savcı olduğunuzu belirtmenin manası nedir yani?
Şu cümle nedir arkadaş bence savcı hanım siz önce kendi yorumlarınızı bir tenkit edin sonra işte buradakilere söylersiniz artık ne söyleyecekseniz.
Ama siz olayı çok yanlış anlamışsınız :)) ben o fikrin ne kadar saçma olduğundan bahsediyordum
yok ben gayet de anladım onu demek istediğinizi
ama bu bu şekilde söylenmez
bunu anlatıyorum.
Ne şekilde söylenir? kadınları taciz ediyorlar neden yaptın diyorum mini etek giymişti ....ydı diyorlar. Ve bu insanlar eğitim seviyesi düşük,karaktersiz,topluma zararlı,sapık insanlar.
Bu konuda savcı olduğumu belirtmedim birilerinin aklında kalmış :),ikinci olarak mesleğimi seviyorum çok hoşuma gidiyor ve söylüyorum sizi ilgilendirir mi :)) ayrıca bir şey tartışırken kendimizden örnek veririz ,kendi hayatımıza yansımalarından bahsederiz ben burada office ve koalina isimli üyelerin öğretmen olduğunu biliyorum,adam olacak kız adlı üyenin eşinin polis olduğunu biliyorum bir konuda yorumlarını okurken mesleklerini dikkate alıyorum eğitim konusunda özellikle bahsettiğim 2 üyenin görüşleri daha yol gösterici oluyor,sosyal hayatta doğuda yaşayan bir polis eşinin düşünceleri benim ilgimi daha çok çekiyor.Bunlar kötü şeyler mi? sizi neden rahatsız etti?
Savcıymışsınız çok hoş benim hayalimdeki meslekti kısmet olmadı , öncelikle başarılar dilerim.
Ama şu sonda yazdığınız cümle varya insanları yaftalamak çok ayrı birşeydir haklısınız çok doğru o zaman herşeye karşı sağduyulu olmanızı bu cümleyi böyle yapan herkes için kullanmanızı beklerim.
Eşit davranmak makbuldür.
şimdi bir de kişinin onurunu zedeleyici şeyler var direk hakaret ve sövmeye girmiyor ama onu anlatmak çok uzun sürer. Öğrendiniz mi :) gözünüz aydın :)
beni rahatsız eder, savcı oluşunuzu demoklesin kılıcı gibi sallayıp durursanız ben rahatsız olurum. rahatsız olduğumda rahatsız da ederim.
konuyu balla bölücem ama aus beni alıntılamış ama ne yazdığını okuyamıyourm merak ettim ne yazdığını:26:
Rahatsız olmanız umrumda değil desem çok kaba olmam umarım.Beni de hiç bir şekilde rahatsız etmiyorsunuz.Kendi kendinizi yıprattığınızla kalırsınız :)
emin olun kalmam. madem savcı olduğunuzu ısrarla belirtiyorsunuz, yaptığınız yorumlara "devletin savcısı" gözüyle baktığımızda ne demek istediğimi anlarsınız. o yüzden burdaki herkes gibi normal bir kk kullanıcısı formatına bürünseniz iyi olur.
Konu çok ve gereksiz yere uzadığını söyledi hocam.
Burada hoca vasfındaki insanlara asıl iş düştüğünü savunuyorum ben.
'Kayınvalide yaşlıysa sorun yok, genç olursa damadın niyetine bağlı.Gencecik kayınvalideler var. Damat, genç kayınvalidenin elini öperken şehvet hissine kapılmamalı, gönlüne hakim olmalı' diyen hoca acaba hiç kendine soruyor mudur: 'Beni cahil okumuş bir sürü insan izliyor.' Aaa, genç kayınvalideye karşı şehvet hissine kapılmam normal demek ki.' diye düşünebilir daha dikkatli konuşmam lazım demeli.
Bir insanın saygu göstermek için 'elini öpme' işleminden tahrik olan bir insanın da 'ahlaki değerlerinden şüphe ederim ben. Eşinin annesi yahu!
İnsan kötü niyetli olmayagörsün inancından ötürü o kayınvalidenin başına örttüğü örtüden, çatalı tutuşundan yemek yiyişinden bile tahrik olabilir.
Bir şeye ne niyetle baktığınız önemlidir. Hele ki günümüzde damacanaya bile cinsel obje niyetiyle bakan insanlarımız(!) varken ben şehvetin kime ve neye göre değiştiğini sorgulayamıyorum artık.
Kimse kusura bakmasın ama hocanın yaptığı açıklamalar nereye gittiği kestirilmemiş çok talihsiz açıklamalar...