emin olun kalmam. madem savcı olduğunuzu ısrarla belirtiyorsunuz, yaptığınız yorumlara "devletin savcısı" gözüyle baktığımızda ne demek istediğimi anlarsınız. o yüzden burdaki herkes gibi normal bir kk kullanıcısı formatına bürünseniz iyi olur.
Selam hanımlar,
Geçen yıl kvsine cinsel saldırıda bulunan bi damat vardi.
Hayatta olmayacak şey yok aslında. Adam COK uçta bisi dememiş
şu hadım yasası çıkamadı bir türlü.Damat, kayınvalidesinin elini öptükten sonra mı cinsel saldırıda bulunmuş? Ama ne bilsin şimdi kayınvalide bunu.. Bilse hiç öptürür müydü elini? Öptürmezdi elbette.. E elini öptürmeyen kayınvalide de cinsel saldırıya uğramazdı.. çok üzüldüm kadıncağıza, bilememiş işte napsın..
Yani diyeceğim o ki, adamın böyle bir zihniyeti varsa vardır, bunun el öptürmekle alakası yoktur. Ülkemizde sapıklara karşı alınacak önlem, el öptürmemek değildir. Devlet bu adamları hapishanede çok fazla tutamıyorsa, çıktığında aynı şeyi yapmaması adına tedavi etmesini hatta gerekirse hadım etmesini dilerim.
kv deden tahrik olan adam sapık zaten. onlarla . diğer erkekleri bir tutmak onlara hakarettir. yani bir kv damadı tahrik oluyor diye elini çekerse ,o damata ve kızına yapılacak en büyük hakareti yapar.Kavga etmeyin hanımlar:)Benim eniştem eskinin yüksek islam dan mezun.Annemin elinide öperdi,kucaklardıda(annem Parkinson du zaman zaman bir yerden bir yere yürüyemez,ciddi manada yardıma ihtiyacı olurdu).Niyete bağlı o.Kayınvalidesine o gözle bakacaksa kızıyla evli kalmasın zaten
Damat, kayınvalidesinin elini öptükten sonra mı cinsel saldırıda bulunmuş? Ama ne bilsin şimdi kayınvalide bunu.. Bilse hiç öptürür müydü elini? Öptürmezdi elbette.. E elini öptürmeyen kayınvalide de cinsel saldırıya uğramazdı.. çok üzüldüm kadıncağıza, bilememiş işte napsın..
Yani diyeceğim o ki, adamın böyle bir zihniyeti varsa vardır, bunun el öptürmekle alakası yoktur. Ülkemizde sapıklara karşı alınacak önlem, el öptürmemek değildir. Devlet bu adamları hapishanede çok fazla tutamıyorsa, çıktığında aynı şeyi yapmaması adına tedavi etmesini hatta gerekirse hadım etmesini dilerim.
şu hadım yasası çıkamadı bir türlü.
çıkmasını canı gönülden diliyorum
Zaten konuda bahsi geçen kendini sakınma , verdiğiniz örnekteki gibi Allah muhafaza ; tecavüze uğramamak için bir kayınvalidenin alacağı önleme işaret etmemektir.
Erkeğin kendisini olası bir günahtan sakınmasına karşılık alınabilecek bir önlem paketidir.
Bu da herkes için geçerli değildir , annesi gibi gördüğü kayınvalidesini baş tacı edip , elini öpmekte , ana demekte ve saygı , sevgi göstermekte samimi olan bir çok erkek zaten konu dışıdır .
Ben mi yanlış anladım acaba? Damat bey, olurda etkilenirsem, aklım, gönlüm kayarsa diye tedbir olarak k.validesinin elini öpmemeli..
Ama eğer düzgün bir adamsa kendine güveniyorsa elini öpebilir..
Yani bu durumda el öpüp öpmemeye karar verecek olan damattır.
yanlış anladıysam düzeltin lütfen.
amanın yazılar feci. bunlar ipe gider bu mesajlarla.https://eksisozluk.com/genc-kayinvalide-sehvet-hissi-uyandirilabilir--4110830
hakaret dediğin linkte ki gibi olur
bu arada ilk mesaja dönecek olursak, bu nasıl soyadı dedimdi, gerçek soyadı değilmiş, nasıl bir özgüvense artık kendine bu soyadı uygun görmüş demek ki
Ben başlatamam benim mülki sınırım farklı bir şehir.Hakaret,sövme,gıyaben hakaret hepsi şikayete bağlıdır ben kamu davası açamam benim olayım cinayet,tecavüz,hırsızlık vb :)).Ben sadece adı geçen kişiye haber veririm hukukçu olduğum için izlenmesi gereken yoldan bahsederim :) korkacak bir şey yok.Hukuki süreçin başlatılması tehdit midir?Her neyse devamı yüce türk adaletinin takdirine kalmış :)
Kendisi bizzat tanıdığım çok değerli bir insan. Tanımasam umrumda olmaz ama kişiyi bizzat tanıdığım için hakaret boyutuna varan yorumlar çok çirkin geliyor. Bayanlar yorumlarınızdan kişinin haberi olacak ve hukuki süreç başlatılacak haberiniz olsun.
Açılın benden bahsediyorlarŞimdi geniş bir platformmuş burası istediğimiz gibi tartışırmışız falanmış filanmış. tek tek alıntı yapamam ama babanızdan bahsedelim ben babanızın söylediği bir söz üzerine ota b.ka tahrik oluyorlar desem bu hakaret mi değil mi? Tehdit yok.hukuk devletinde yaşıyoruz,taraflar hakim huzuruna çıkar derdinizi anlatırsınız kanun neyse uygulanır.Birisi demiş ki bu da yanlış tanımadığınız olsa umrunuzda olmayacak mı. internet ortamında sürekli birilerine hakaret ediliyor ben tek tek hakaret avına mı çıkmalıyım.Necmettin dede çok yakından tanıdığım,dede dediğim bir insan.Tanıdığım insan hakkında bel altı yorumlar yapılıyorsa,kendisinin zihniyetinin bozuk olduğu ima ediliyorsa elbette devreye girerim. Bir öğretmen nasıl burada açılan okulla ilgili konularda yorum yapıyorsa ben de uzmanı olduğum alanda yorum yapabilirim.Savcılıkla alakası yok şikayete tabii suçtur bu.Ben kamu davası açamam yani. Kusura bakmayın hanımlar fikirleri söylenenleri eleştirmek farklı bir şeydir,insanları yaftalamak çok ayrı bir şeydir
Ben anlatamıyorum galiba.Savcı sıfatım benim bu konuda bir işime yaramaz etkiside olamaz.Ben işi bildiğim için sadece adı geçen kişiye haber verebilirim.Eşitlik falan ne alaka yani :) Çok kişiye hakaret ediliyormuş bilmem ne oluyormuş.eee? Benim yetki alanıma girmez necmettin dedeme söylenenlere bir şey yapamayacağım gibi.Ama tanıdığınız bildiğiniz birine burada veya başka yerden hakaret ediliyorsa buyrun özel mesajla ulaşın hukuki danışmanlık yapayım :) komik ya
Gasp,cinayet vb. işlerle Ağır caze mahkemesi ilgilenir kategorileri farklıdır :) küçük suç,büyük suç diye ayıralım o zaman millet birbirine hakaret etsin biz büyüklerle uğraşalım.Ben işimi iyi biliyorum tesadüf eseri çok değerli bir insan hakkında çirkin ithamlarda bulunulduğunu gördüm ve tabiki gereken yapılmalı.
Ben başlatamam benim mülki sınırım farklı bir şehir.Hakaret,sövme,gıyaben hakaret hepsi şikayete bağlıdır ben kamu davası açamam benim olayım cinayet,tecavüz,hırsızlık vb :)).Ben sadece adı geçen kişiye haber veririm hukukçu olduğum için izlenmesi gereken yoldan bahsederim :) korkacak bir şey yok.Hukuki süreçin başlatılması tehdit midir?Her neyse devamı yüce türk adaletinin takdirine kalmış :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?