• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nursaçan: Damatlar El Öperken Şehvet Hissine Kapılmasın

gerisiyalan,
elbette kişi/kişiler hakkında hakaret, asılsız iddialar vb dava konusudur, muhatabı isterse ilgili merciilere başvurabilir lakin siz ilk mesajınızda yazdıklarınız hakarettir hukuki süreç başlatılacak dediniz, siz benden çok daha iyi bilirsiniz ki hukuki süreç başlatılabilir'le başlatılacak arasında fark vardır, hukuki süreç başlatılacak sözü tehdit olarak algılanmış ki sizde üstü örtülü tehdit etmiş gözüküyorsunuz, üstelik alıntıladığım son mesajınızda hala devam etmişsiniz.

Hukuki süreç başlatılacak sözü tehditse tehdit olarak algılasınlar benim için problem değil :) Son kez söylüyorum şikayete bağlı bir suçtur ben savcı da olsam ev hanımı da olsam hakim de olsam etkim sıfırdır. Dedem yerine koyduğum insan hakkında'' üstü örtülü'' ensest iması yapılırsa elbette kızı olarak müdahil olurum burada yanlış nerede?

Hukuki süreç başlatılacak sözü tehditse tehdit olarak algılasınlar benim için problem değil :) Son kez söylüyorum şikayete bağlı bir suçtur ben savcı da olsam ev hanımı da olsam hakim de olsam etkim sıfırdır. Dedem yerine koyduğum insan hakkında'' üstü örtülü'' ensest iması yapılırsa elbette kızı olarak müdahil olurum burada yanlış nerede?

kim ensest iması yapmış yaw:27::27:

söylediklerinin hepsi farazi, dedene bu soruyu soran adamdan pekte farkın yok

dedeni de al git diyesim geldi bir anda :ssz:

ilahi usta, hepiciğimiz ileri demokrat olduk, bak.

Uuuuu siz burdan dava aciyormussunuz
Bende eczaciyim reklam olmasin diye hic satis yapmiyordum
İlac dermokozmetik ortopedik malzeme isteyen var mi kizlar :))
Ben de acayim buraya bir eczane daha o zaman
Gecen tv de bir ogretmen savciyim diye otobus soforunu tehdit ediyordu o geldi aklima sizi gorunce
Cok mu supheciyim bilmiyorumda pek inandirici gelmediniz mesleginiz konusunda

Biliyorum eczacı olduğunuzu hatta dublex eviniz var değil mi,dükkanınız da hastanenin karşısında? sizinle aynı perspektiften bakarsan daha önce kendi reklamınızı yapmaya çalıştınız sanırım :) hayatımda karşılaşmayacağım,karşılaşsam bile yan yana geçmekten öte bir hukukumun olmayacağı insansınız.İnanıp inanmamanız bir anlam ifade etmiyor :) Bu arada savcılık olayını araya katan ilk arkadaş kim ve neden böyle bir şeyi araya katma ihtiyacı hissetmiş :) mesleklerimiz farklı hanımefendi benim mesleğim devlet memurluğu maaşımı devlet verir reklamlık olay yok ama mesleğimi gözünüzde bu kadar büyüttüğünüz için teşekkür ederim ben de saygınlığının farkındayım :)

aman neyse uğraşamıcam, sanırım olay benim mesajımdan çıkmış, eminde değilim, ama inanın sayfa birden 10 sayfaya dayanınca çoğunu okumadım bile

Son düzenleme:
Back