Açılın benden bahsediyorlar
Şimdi geniş bir platformmuş burası istediğimiz gibi tartışırmışız falanmış filanmış. tek tek alıntı yapamam ama babanızdan bahsedelim ben babanızın söylediği bir söz üzerine ota b.ka tahrik oluyorlar desem bu hakaret mi değil mi? Tehdit yok.hukuk devletinde yaşıyoruz,taraflar hakim huzuruna çıkar derdinizi anlatırsınız kanun neyse uygulanır.Birisi demiş ki bu da yanlış tanımadığınız olsa umrunuzda olmayacak mı. internet ortamında sürekli birilerine hakaret ediliyor ben tek tek hakaret avına mı çıkmalıyım.Necmettin dede çok yakından tanıdığım,dede dediğim bir insan.Tanıdığım insan hakkında bel altı yorumlar yapılıyorsa,kendisinin zihniyetinin bozuk olduğu ima ediliyorsa elbette devreye girerim. Bir öğretmen nasıl burada açılan okulla ilgili konularda yorum yapıyorsa ben de uzmanı olduğum alanda yorum yapabilirim.Savcılıkla alakası yok şikayete tabii suçtur bu.Ben kamu davası açamam yani. Kusura bakmayın hanımlar fikirleri söylenenleri eleştirmek farklı bir şeydir,insanları yaftalamak çok ayrı bir şeydir