Nuri Battal meme küçültme ameliyatı faciası

Çok geçmiş olsun çok üzüldüm bende Nuri Battal mağduruyum..Gözaltı morluklarım için lazer uygulaması yaptırmıştım eskisinden daha beter oldu gözaltlarım..Hep leke kaldı..Kendisine tekrar gittiğimde dalga geçerek”ne yapacaksın manken mi olacaksın gayet güzel olmuş”diyerek başından savdı terbiyesiz adam..kesinlikle hakkımı helal etmiyorum haram zıkkım olsun aldığı yediği para..Eğer ünlü değilseniz sizi odasına bile almaz aşağılar ve gönderir..Kesinlikle tavsiye etmiyorum paranızla rezil olmayın

Sorumu yanıtlayacak kimse yok mu acaba.
Başlık sahibi ; Umarım iyilelir ve mutlu olursunuz. Ben ölçülerinizi kavrayamadım.
34 sırt ölçüsü olup bizdeki 75 bedene denk gelir.36/80, 38/85 gibi gider. Meme büyüklüğü ise A,B,C,D,DD ... cup şeklinde gider.D cup ve üstü iri memedir.34 ya da 75DD olan ölçüm için 10 gün önce ameliyat oldum. Her şey yolunda.Kesinlikle tavsiye edeceğim, hastaya zahmetinin çok olmadığı bir ameliyat. Bir hafta sırt üstü yatmak ve kendinizle ilgilenmeniz gereken bir süreç oluyor. 34DD olan bir meme çok da küçülmüyor maalesef.Ama sarkıklık ve deformasyon için bile yaptırılır. Sonuç çok güzel ben çok memnunum.

Özel mi devlet dr.umu Nuri bey?

Kizlar ben new face yaptirmayi dusunuyordum once dolgu ve botox ile bir deneyeyim bakalim dedim, ay iyi ki de oyle yapmisim cok ozensiz is yapiyor. Bu basliktakileri okuyunca da simdi emin oldum acikcasi bize mi oyle denk dustu diyorduk demek ki yalniz degilmisiz. Biz uc kisi gittik diger kizlar da begenmedi yaptigi isi, bu kadar hizli dolgu yapmak dogru degil bu tur islemler bes dakikada bitmez ki ilk kez yaptirmiyoruz sonucta. Diger meslektaslarina gore yiginla para aliyor, ama bes dakkada isi bitiriyor ve iyi olmadi yaptigi dolgular, bosluk ve cukurlar var hele dudaklar feci oldu. Simdi 15 gun gecsin randevu alip yine gidecegim bakalim duzeltecek mi yada ekstra para mi isteyecek duzeltmek icin? Ha bu arada diger doktorlar rutin dolgu sonrasi kontrol yapar bu beyefendide oyle bir sistem de yokmus bir sorun cikarsa ararsiniz dedi resepsiyonist. Sasirdim kaldim bu nasil is?

Ben Nuri hocaya gunde kac ameliyata giriyorsunuz dedigimde,hizli calisiyorum 6 falan diye cevap verdi.Direkt sildim.Bir doktor uzuuun süren bu tür ameliyata ne kadar tecrübeli olursa olsun 6 sefer giremez. Günde en fazla 3 ameliyat makuludur, doktor değilim ama bir günde 6 ameliyat bilemiyorum. Ben burnumu yaptirdigimda ilk girendim ameliyata,benden sonra 2 ameliyatla günü bitirdi doktor. Ki ameliyatım 5 saat sürmüştü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…