Hukuki olarak hakkiniz var diye biliyorum. Bilirkişi raporlari ile tazminat alabiliyorsunuz. Bir avukatla görüşmenizi
Çok gecmiş olsun. Ben ameliyat olmadım ama ugradıgınız hayal kırıklıgını az cok tahmin edebiliyorum cünkü bende meme büyütme ameliyatı olmak istiyorum ama bemi en cok korkutan sonrasında istedigim gibi olmaz ise düşüncesi yani hayal kırıklıgı en kötüsü
Çok teşekkür ederim. Ben maalesef revizyon yaptırmak zorundayım. Lütfen doktor tercihi yaparken en az 3-4 doktora görünün. Tam olarak istediğiniz ölçüyü belirtin ve içinize sinmiyorsa asla o doktora ameliyat olmayın.Çok gecmiş olsun. Ben ameliyat olmadım ama ugradıgınız hayal kırıklıgını az cok tahmin edebiliyorum cünkü bende meme büyütme ameliyatı olmak istiyorum ama bemi en cok korkutan sonrasında istedigim gibi olmaz ise düşüncesi yani hayal kırıklıgı en kötüsü
Çok teşekkür ederim. Ben maalesef revizyon yaptırmak zorundayım. Lütfen doktor tercihi yaparken en az 3-4 doktora görünün. Tam olarak istediğiniz ölçüyü belirtin ve içinize sinmiyorsa asla o
Merhaba geçmiş olsun öncelikle. Nuri beye bende meme küçültme ve dikleştirme ameliyatı yaptırdım 1 yıl önce. Sizin aksinize tam istediğim göğüsleri yaptı daha iyi olamazdı herhalde.. Ağrı yaşamadım diyebilirim. Öncesinde birkaç doktorla daha görüşmüştüm onlar diren takılması gerektiğini söylediler. Nuri Bey dirensiz bir şekilde yaptı ameliyatı. Dikişim hiç alınmadı ve izler kayboldu. rahat bir ameliyat süreci geçirdim sonuç olarak. Çok şaşırdım yorumunuza..Bundan yaklaşık 2 ay önce meme küçültme operasyonu yaptırdım ve şuan ki pişmanlığımı size tarif edemem. Ameliyat öncesi 34 DD olan sütyen ölçüm ameliyattan sonra hala 34 DD. Tek fark biraz daha kalkık görünmeleri. Konsultasyon için doktora gittiğimde kendisine göğüslerimin iriliğinden şikayetçi olduğumu fakat A-B cup asla istemediğimi dolu bir C ya da D cup olmasını belirttiğim halde kendisi özensiz bir meme dikleştirme ameliyatı ile beni ertesi gün hastaneden " çok uğraştım harika oldu, kendi dokuların ile sana protezli meme görüntüsü verdim diye poh pohlayarak taburcu etti. 2 ay sonra geldiğim nokta hareleri eşit boyutta olmayan, iri, bolca çatlakları bulunan yaşlı ve sarkık göğüsler. Bugün aynada ki görüntüye mi üzüleyim, çevremdeki insanların memelerin hala aynı bu nasıl küçültme yorumlarına mı üzüleyim, çektiğim ağrıya sancıya mı yoksa parama mı bilmiyorum. Hukuki olarak bir hakkım var mıdır onu da bilmiyorum ancak meme küçültme operasyonu olmak istiyorsanız nolur nolur nolur doktorunuzu iyi araştırın.( Bu arada ağlayarak neden böyle oldu diye muayenehanesine gittiğim doktorum tüm suçu bana yıkıp, ameliyatın harika olduğunu ve bir daha kontrol için bile gitmeme gerek kalmadığını söyledi)
Merhaba geçmiş olsun öncelikle. Nuri beye bende meme küçültme ve dikleştirme ameliyatı yaptırdım 1 yıl önce. Sizin aksinize tam istediğim göğüsleri yaptı daha iyi olamazdı herhalde.. Ağrı yaşamadım diyebilirim. Öncesinde birkaç doktorla daha görüşmüştüm onlar diren takılması gerektiğini söylediler. Nuri Bey dirensiz bir şekilde yaptı ameliyatı. Dikişim hiç alınmadı ve izler kayboldu. rahat bir ameliyat süreci geçirdim sonuç olarak. Çok şaşırdım yorumunuza..
Ne istediğimi kendisine belirttim benimde kendi dokumdan toparladı. Referanslı bir şekilde kendisinde karar kıldım. Kendisi bana ameliyat sürecimle alakalı güven verdi açıkcası. 3 arkadaşım daha kendisine yaptırmıştı. Hiç pişmanlık yaşamadık.
Yorumunuzu görünce bende kendi deneyimimi paylaşmak isted
Ben de kendisine meme büyütme olmuştum,2 yılı geçti ve çok memnun kaldım.konforlu,drensiz min ağrılı bi operasyondu çok şaşırdım yorumunuza.Talihsizlik olmuş çok geçmiş olsun umarım düzeltilebilir bir sorundurMerhaba,
Bundan yaklaşık 2 ay önce meme küçültme operasyonu yaptırdım ve şuan ki pişmanlığımı size tarif edemem. Ameliyat öncesi 34 DD olan sütyen ölçüm ameliyattan sonra hala 34 DD. Tek fark biraz daha kalkık görünmeleri. Konsultasyon için doktora gittiğimde kendisine göğüslerimin iriliğinden şikayetçi olduğumu fakat A-B cup asla istemediğimi dolu bir C ya da D cup olmasını belirttiğim halde kendisi özensiz bir meme dikleştirme ameliyatı ile beni ertesi gün hastaneden " çok uğraştım harika oldu, kendi dokuların ile sana protezli meme görüntüsü verdim diye poh pohlayarak taburcu etti. 2 ay sonra geldiğim nokta hareleri eşit boyutta olmayan, iri, bolca çatlakları bulunan yaşlı ve sarkık göğüsler. Bugün aynada ki görüntüye mi üzüleyim, çevremdeki insanların memelerin hala aynı bu nasıl küçültme yorumlarına mı üzüleyim, çektiğim ağrıya sancıya mı yoksa parama mı bilmiyorum. Hukuki olarak bir hakkım var mıdır onu da bilmiyorum ancak meme küçültme operasyonu olmak istiyorsanız nolur nolur nolur doktorunuzu iyi araştırın.( Bu arada ağlayarak neden böyle oldu diye muayenehanesine gittiğim doktorum tüm suçu bana yıkıp, ameliyatın harika olduğunu ve bir daha kontrol için bile gitmeme gerek kalmadığını söyledi)