Numune ürünler isteyip incelemek isterseniz

başlmışken onada talep açalım. hahy patlama olacak numune taleplerinde:))

evet ya olsun napalım deniycez bakıcaz en güzelini seçicez bebeklerimize zemuszemus valla ben seviniyorum seviyorum numuneleri minik minik hele bebelacın önlüğünü hayal bile ettim miniklerimin önlerinde

hadi başka başka nerden istiyelim numuneee :teytey::teytey:

Slm kızlar.
Milupa'ya bende üye oldum gelmedi.Az önce istekler bölümüne mail attım numune isteği ile ilgili.Birde böyle deniyelim.

anaaaam ben de bişeylere üye oldum bisürü ama bana hiçbişey gelmedi var yaaa:dilcikar:

anaaaam ben de bişeylere üye oldum bisürü ama bana hiçbişey gelmedi var yaaa:dilcikar:

kıyamam canım yaaa .. üye olduğun yerlere gir iletişim kısımlarından numune isteğini durumunu belirt inşallah bu sefer gelir..

bana biraz öncede roziden gelmiş 2 ped ve bi tane günlük ped :asigim:

aaaaa kızlar ne çalışkansınız böyle .... numune gönderdiklerini bilmiyordum...

kıyamam canım yaaa .. üye olduğun yerlere gir iletişim kısımlarından numune isteğini durumunu belirt inşallah bu sefer gelir..

bana biraz öncede roziden gelmiş 2 ped ve bi tane günlük ped :asigim:

kaydirigubbakcemile3 ooooohhhh süper vallaa kaydirigubbakcemile3
aman bacım yaaa,ne uğraşıcam ay ben size üye olmuştum da,herkese numune göndermişiniz de beni atlamışınızda,benim neyim eksik te mi diycem hihiihihiikaydirigubbakcemile3
hem zamanım yok valla hiç uğraşamam pcm bozuk zaten KK nın yüzünü bile annemlerde görüyorum,onlar da kavga kıyamet,radyasyondan gerizekalı bebekler olucaklar diyorlar

Bende daha once duymustum bu numune olayini sirf meraktan uye olup annemlerin adresini vermistim milipa.hero baby ve sanirim nivedeadan urunler bezler ve mammalar gondermisler.Annemlerin karsi komsu vardi 1 yaslarinda ikizleri var durumlari cok iyi deildi onlara verme4sini soyledim ve karsi komsuyude burdan uye yaptik onada gonderiyorlar.hala geliyormu bilmiyorum annemlere epyedir sormadim.milipanin kahvaltikliklarini denemistim cok guzeldi nisanda Turkiyeye gittik bir de hipp diye bir marka var onuda ucakta denemistik gercekten harikaydi benim sipalar bayilmisti.

selam kızlar üye olmak için yapmamız gereken bişey varmı?sadece üye olup gelen numunelerin kargo ücretlerimi bize ait .Ama çok güzel bişeymiş iyiki paylastınız kullanıp en iyisini seçelim.

selam kızlar üye olmak için yapmamız gereken bişey varmı?sadece üye olup gelen numunelerin kargo ücretlerimi bize ait .Ama çok güzel bişeymiş iyiki paylastınız kullanıp en iyisini seçelim.

canım üye oluyosun birde bazılarından iletişimden ne istediğini durumunu ayzıyorsun. kargo ücretinide firmalar ödüyor.

mlupadan numune poşetlerinde mamalar ve 1 adette önlük geldi..

hadi güle güle yiyin canım. ama inşallah sütümüz yeterli gelirde mamaya ihtiyacımız kalmaz ..

kızlar benide bugün yurtiçi kargo aradı.milupadan ve espaş kozmetikten (ixora)dosyalarınız var dedi.daha paketi almadım.alınca sizlerede söylerim neler geldiğini.

sizlerin paketleri de o kadar küçükmüydü ki kargo yetkilisi dosyanız geldi diyor.

canım normal dosya kargo poşetinde geliyor. milupada 12 poşet numune bi önlük bide kitapçık var.
bana milupa huggies,molfix ve baby stardan geldizemuszemus

kızlar valla ben de üye oldum mail de attım bana geri mail yolladılar kibarca git al marketten dediler :sm_cool:

olabilir :dance: önemli değil tabii ama gaza geldiydim bende vallaha gidip alacaz marketten mecbur :sm_cool:

Arkadaşlar bana milupa ve evy baby'den geldi.Prima nazikçe göndermem dedi.Gönderende,göndermeyende sağolsun :)

kızlar huggiesten numune ürün mü istediniz yoksa sadece üye olmamız yeterlimi numune ürün isteyecek bölüm bulamadımda

slm kızlar bende molfix,bebelac,huggse üye olmuştm bir hafta oldu olalı sadece bugun molfixden geldi ıslak mendılle 1adet bez diğerlerinde ses yok şimdilk bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…