Ben kendimin ve güzelliğimin farkındayım merak etme kilit nokta bu. Yalnızca güzelliğimden değil insanlara mütevazi , kibar, dürüst, medeni davranıyorum. Bak bunlar artı şeylerdir insanları gereksiz asla rahatsız etmem. Küçük hesaplar peşinde hiç koşmam tatlım ya. O yüzden beni kimse üzemedi cıks.
Dalga geçmeyi sen daha iyi bilirsin kişi kendinden biliyorsa demek ki kötü kalpli kim oluyor bu durumda bakalım bir bak, hem dalga geçmek acımasızca deyip hem benim red ettiklerim oldu dalga geçtiklerim bilmem ne dedin daha önce, hemen uydurmasyon şeyler yazdın yoksa aksi halde kişilik bölünmeleri yaşayan olgunlaşamamış bir birey olduğunu düşünüyorum. (Eminim çok dalga geçmek istemişsin ama eline hiçbir zaman o fırsatı vermemişler ondan bu insanlara pasif agresif cevapların)
Ben hayal kurmam ve kurmayı sevmem kanlı canlı severim ve yaşarım. Gandiliğini kendine yap çok ihtiyacın var. Hayal dünyasından sen çık.Birde sana bakmayan insana da egoist demiştin ama beni niye engellemedi diye nerdeyse ağlayacaksın gerek dahi duymamış çünkü taciz etmez heralde medenidir diye düşünmüştür. İçten içe bu kadar taktığını bilse engellerdi ama merak etme.
insanlara karşı garip bir tutumun var bak ciddi bir konu bu. Bu son mesajım sıkıldım gerçekten bu özgüvensiz ego beni sıkıyor.

Biraz dışarı çık nefes al ve insanların yüzlerine bak. Senin adına üzülüyorum.... Şey bende seni affediyorum nasıl olsa yine başa dönecek bana aynı şeyleri yazmak zorunda kalacağın için.. Cevap vermeye tenezzül etmeyeceğim. Sevgilerrr Bar_boş ablaa