Ben kullanıyorum ama memnun değilim.bikaç gün üstüste taksam gözlerim kızarıyor kanlanıyor.yanlış anlamayın hergün çıkarıyorum.ama 3 gün lens kullansam böyle oluyor.kaşınıyor falan.bilmiyorum neden.pek memnun değilim yani.markasından mı bilmiyorum.Bomedics55 kullanıyorum.Bush&Lomb kullanmaya karar vermiştim.ama lenscim marka değişirsem kullanamicamı söyledi
İyi geceler kızlar bende astigmat var dolayısıyla alcağım lens fiyatları 2 katına çıkıyor. Bir optikle görüştüm bana air optixi çok önerdiler. Çünkü su oranı lenslerde çok önemliymiş. Su oranı düşük olmalı ki oksijen oranı yüksek olsun dediler. İçlerinden de en düşük su oranı buydu. Ben de onu alcam. Ama internette yeni gördüm bi arkadaş da yazmış lens satan siteler var. Ordan almak güvenli olur mu. Mesela air optixin memnun kalmazsan iade garantisi de var. Siteden alırsak bu iadeyi yapabilir miyiz :sm_confused:
canım air optix kesinlikle MÜKEMMEL! hihoyyyt 4 yıldır lens kullanıyorum (son 2 yıldır air optix) ailem 20 yaşına geldiğim için istersen ameliyat ol kurtul lenslerden dedi ama inan o kadar memnunum ki lenslerimden istemedim ameliyat olmak :lepi: ayrıca ben her sene dünya göz de muayene olurum oradaki uzman doktorlar da hep air opix yazarlar ve çok överler :lepi: fiyatları diğer markalara göre daa pahalı sanırım ama değer.. yani gözüne sokuyorsun sonuçta sırnaşık şey
arkadaslar cok onemlı bı soru sormcam benım moyobum var bır 2.5 bırı 3 renklı lens kullanabılrımıyım bıde su gecelerı cıkartmadıgın bı lens varmıs o nasıl?ne kadar sure cıkarmıosun ıyı bı lens alamk ıstıorum kucuk kızım var gozluge saldırıo kullanmıorum zaten yıllık kontrole gıttıgımde doktorada sorcamda ayrıca bu lenslerı kullandgnda retınayı cızıomus ılerde lazerle amelıyat olmak ıstedgnde olamıomusun dogrumu????
kızlar gözümde gözyaşı kurulugu var doktor her ne kadar tavsiye etmesedeklava: lens kullanıyorum...ama yanma batma ve kaşıntı oluyo:çok üzgünüm: böyle sorunu olup lens kullanan varmı acaba? yada bi çözümü olan?