- 22 Temmuz 2008
- 194
- 0
- 33
canım bende purevision kullanıyorum. onu neden bıraktın ki. memnun kalmadınmı
hem numaralı hem renkli lens oluyo mu yaa.
ben şeffaf kullanıyorum sağ gözüm 5.00 sol 3.50
ben yaklaşık 15 senedir kullanıyorum, çok memnunum. ellerinize, sterilliğinize çok dikkat etmeniz gerekiyor tabi. özellikle dış görünümüne dikkat eden kadınlar için kesinlikle tavsiye ederim, kendinize olan güveniniz daha da yükselecektir lesne geçince eminim[/QUOT
ya benim gözümün derecesi büyük bi arkadaşım numarasız kullanıyo çok yüksek dereceli diye benimki rahat olmazmış hem çok belli olurmuş dedi bilmiyorum pek uygun gelmedi ama 15 yıllık lens kullanıcısı olarak bu konuda yardımcı olabilirmisin acabaa.s
ben yaklaşık 15 senedir kullanıyorum, çok memnunum. ellerinize, sterilliğinize çok dikkat etmeniz gerekiyor tabi. özellikle dış görünümüne dikkat eden kadınlar için kesinlikle tavsiye ederim, kendinize olan güveniniz daha da yükselecektir lesne geçince eminim[/QUOT
ya benim gözümün derecesi büyük bi arkadaşım numarasız kullanıyo çok yüksek dereceli diye benimki rahat olmazmış hem çok belli olurmuş dedi bilmiyorum pek uygun gelmedi ama 15 yıllık lens kullanıcısı olarak bu konuda yardımcı olabilirmisin acabaa.s
CNM GÖZLÜK DEGL Kİ BELLİ OLSN
HEM BNM NUMARAM DAA BÜYÜK 4 5 SENEDR COK RAHAT KULLANIYORUM
KULLAN GÖNÜL RAHATLIGYLA BİŞE OLMAZsositososito
ben bayadır gözlük kullanıyorum, herkeste gözlüğün bana yakıştığını söylüyor ama ben lens almaya karar verdim..:kedi:
Ama benim gözlerimin derecesi baya büyük ve aynı değil ama birbirine yakın numaralar..şimdi değişti tekrar ölçtürcem..:bbo:
Neyse büyük dereceli olduğundan dolayı zorluk çekermiyim?ve dereceler birbirine yakın olsa bile iki farklı kutu mu almam gerekir?
Markasıda önemli anladığım kadarıyla, uzun süre kullananlar hangi markaları önerirsiniz ve fiyatları nelerdir?1 yıllık olanlardan şeffaf bir lens almayı düşünüyorum(renklide olabilir fikrim değişebilir)fisfisfis
çok soru sordum ama yardımcı olursanız çok sevinirimopuyorumnanaktan
dereceler yakın bile olsa karıstrma birbirine canım
farklı kutularda gelr
Hmm yani iki farklı kutu almam lazım...Peki böyle olunca fiyatı ne kadar olur benim hiç bi bilgim yokda bu konudaşutarafagitti Ve hangi markayı önerirsin, ben 1 yıllık şeffaf almayı düşünüyorum ama..fisfisfis Şimdiden teşekkürler a.s.
canım zaten aldıgında ben aldıgımda fiyatı daha uygun diye 6 lı paket almıstım iki tane..
göz numaralım farklı cnkü
bi tanesini kullanırken diğerlerini buz dolabında saklaman gerekiyor
fiyatını inan ki bilmiyorum
ama eğer sosyal güvenceniz varsa optikçiyle anlaşıp gözlük yazdırılıyor ya aynı şekilde yazdırırsn..gözlük almazsın adıgın lensin fiyatından düşerler aha uygun olur
benmki bausch lomb sanırım
umarım anlatabldm :)))