cicikız34 kesinlikle katılıyorum göz çapına dikkat etmiyorlar ve benim gözlerimde küçük ve hep bugulanma yapıyor ve freshlook da aldıgımda kullanamdım bu yüzden cünkü o lens daha büyüktü şeffaf olanlara göre göz çapımızı nasıl ölçüyorlarrki gülecek bişey yok sanırım bundagöz çapına dikkat etmiyolar ki lensş verirken
gözlerim biraz küçük
bende bugulanma çok oluyo acaba lens büyük mü geliyo bana (gülmeyin he)
bilen var mı
ben 7 yıldır kullanıyorum hatta bazen lensle uyuyorum ama bir sıkıntım yok cokta memnunum
cicikız34 kesinlikle katılıyorum göz çapına dikkat etmiyorlar ve benim gözlerimde küçük ve hep bugulanma yapıyor ve freshlook da aldıgımda kullanamdım bu yüzden cünkü o lens daha büyüktü şeffaf olanlara göre göz çapımızı nasıl ölçüyorlarrki gülecek bişey yok sanırım bunda
ben 7 yıldır kullanıyorum hatta bazen lensle uyuyorum ama bir sıkıntım yok cokta memnunum
valla bnm kullangım lensler gunluk bn bnazen gunıcersınde uyuoreum tabı kalkınca bıraz yapısma oluo ama gozumu kapatıp uzerınden bıraz hareket ettıorum gecıo hemen:1shok::1shok:
eger renk olarak dersenz kesınlıkle grı ve harelı yesılı onerırım cok gusel renkler:asigim::asigim:
gercı bnm gozumun rengı yesıl amaaa[/
:roflol::roflol::roflol:
evet ben kullaniyorum memnunum ama vakti dolduktan sonra rahatsiz ediyor baya gozu. vaktinden fazla kullanilmamasi lazim/aranızda air optix kullanan warmı