ben renkli ve numaralı lens kullanıyorum. ama şeffaf lense geçmeyi düşünüyorum.onların oksijen geçirgenliği daha fazlaymış diye duymuştum.
şeffaf numaralı lens kullanan ve memnun kalan markasını söylerse çok memnun olurum..
air optix kullanan varmı
göz çapına dikkat etmiyolar ki lensş verirken
gözlerim biraz küçük
bende bugulanma çok oluyo acaba lens büyük mü geliyo bana (gülmeyin he)
bilen var mı
Numaralarım çok yüksek. Ayrıca astigmatım da var. ona rağmen lens kullanıyorum ve çok memnunum.Gözlükten kat kat rahat ve görüntü de daha net.Gözlükte merkez numara ile göz numaramız aynı ama bakarken kenarlardan bakıyoruz ve farklı numaralardan bakıyo oluyoruz küçük akslar değişiyo ama yine de önemliymiş. Lens tam göz bebeğine yerleştiği için görüntü çok daha net. İkisini de kullandığım için lensi tek geçerim. Marka olarak focusu öneririm. Çok uzun zamandır lens kullanıcısıyım ve nerdeyse bütün markaları kullandım.En dayanıklısı focus.Göz de de hiç hissettirmiyo, dışarıdan da kimse lens kullandığımı anlamıyo.Benim gözümün çapıyla uyumlu olduğu için böyle olabilir.Benden tavsiyesi ama siz yine de doktorunuzla bi görüşün.
Cicikız benimde lenslerim buğu yapıyo.Yalnız değilsin üzülme :teselli:Bu belki biraz da göz yapısıyla ilgilidir.Şimdi
johnson&johnson acuvue2 kullanıyorum.Bu arada çap da önemli zaten muayene sırasında hem numarayı hemde çapı ölçüyolar.Lens seçerken oksijen geçerliğinin fazla olmasının ve de haftalık ya da aylık lenside her gece çıkarıp öyle yatılmasını öneriyo doktorum(Enfeksiyon riskini en aza indirgemek için)