ece bendede astigmat var ve astigmatsız kullanıyorum.ikisindede 0,50 gerçektende artma mı oluyormuş???cnm bende kullandım ama şuanda kullanmıyorum.hem numaralı hemde renkli lens kullandım.freeslook kullandım.ama benim sag gözümde astiğmat oldugu için lens zararlı dediler dinlemedim yine kullandım.onun için ilerleme oldu gözlerimde.şimdi evde tv izlerken filan takmak için gözlük aldım onu kullanıyorum
Miyop olduğum için numaralı kullanıyorum ben.
Bausch Lomb kullanıyorum aylık lens,çok memnunum.
kızlar ben de lens kullanmayı düşünüyorum ama lensin naıl kullanıldığını falan bilmiyorum çok uğraştırıyor mu takıp çıkarırken mesela açıkçası bu konu hakkında pek bişi bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim
aylık lens nasıl oluyor bi kere takıosun ondan sonra bi ay sonra mı çıkarıosun ????
arkadaşlar bende almak istiyorum ama çok güvenemiyorum..düşer diye
dahaöncede hiç kullanmadım miyopum..
ssk karşılıyomu..bilginiz varı..birde alırsam nelere dikkat etmeliyim
kızlar ciba vision 'un o2optix lensini ankarada hangi lensçilerde bulabiliriz?
ben de bauch and lomb kullanıyorum ama baya sorun oluyo.renu kullanıyorum solusyon da acaba sorun onda mı ki?yakın mesafede bulanık görüyorum bazen ve buğulanma da çok oluyo...burda aynı sorunu yaayan varmış yine biraz içim rahatladı..ne yapmam gerekiyo acaba,lensi de daha yeni aldım 3 aylık paket,solüsyonu mu değiştirsem acaba?