• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Numaralar kime ait?

melekfatma

Guru
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2013
1.144
1.600
333
Iyi günler hanimlar, akşam eşimin telefon listesinden annemin numarasini cevirecekken 4-5 tane isimsiz kayıtlı numara buldum.Bunlarin
Kimin adina kayıtlı olduğunu nasıl bulabilirim acaba?

Iyi günler hanimlar, akşam eşimin telefon listesinden annemin numarasini cevirecekken 4-5 tane isimsiz kayıtlı numara buldum.Bunlarin
Kimin adina kayıtlı olduğunu nasıl bulabilirim acaba?

Eşinize sorun. İş için gelen dönüşler olabilir , kendisini arayan rehberinde kayıtlı olmayan son numarayı kaydetmiş olabilir.

İlla bulmak istiyorum diyorsanız " Bu numara kimin " hizmeti sunan numaraları arayabilir , tek tek gsm operatörlerini arayıp sorabilirsiniz.

[QUOTE="Benimdilemmam, post: 36863090, member: telefonunuz varsa cia programini kurun numaralari yazinca buluyor
Ya da bu bilinmeyen numaralarr servisini arayacaksiniz[/QUOTE]
Akilli telefon kullanitorum evet nerden yukluyecem bu programı

Google play store da aratin
[QUOTE="Benimdilemmam, post: 36863090, member: telefonunuz varsa cia programini kurun numaralari yazinca buluyor
Ya da bu bilinmeyen numaralarr servisini arayacaksiniz
Akilli telefon kullanitorum evet nerden yukluyecem bu programı[/QUOTE]

yanlışlıkla kaydedilmiş olamaz mı?
Benim telefonumda da bir ara oluyordu sanırım kızım oynarken yapmıştı.
Beni arayan yada rehberimde kayıtlı olmayıp ta benim aradığım numaralar son aramalarda görünüyor telefonla oynarken yanlışlıkla kaydediyor.

:KK45:Ben olsam gizli numaradan arayıp kız mı erkekmi diye sesini dinlerdim

Telefon Rehberine kaydettim whatsapp tan baktim hepsinin var whatsappı ama hicbirinin resmi yok.bide ne bileyim Q T yada U gibi kaydedilmis.

Belki cevapsız çağrı olarak felan görmüştür, aklımda olsun dönerim diye kaydetmiştir ben de yaparım öyle. Tabi içinizin rahatlaması için bilinmeyen numaraları arayıp öğrenmeniz en iyisi :)

cıa en güzeli googleplay den indirin numarayı arayın adı soyadı çıkıyor genelde.ama böyle şeyler uğraşmayın derim yinede.eşinizde şüpheli davranışlar yoksa huzursuz etmeyin kendinizi

ugrasmayın hıc bısey cıkmaz onlardan öle bısey olsa ahmet mehöet dıye kaydederdı onları

Back
X