• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nuchal translucency

nazlibuket

buraya ilginc bi$ey yaz
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2013
188
97
53
merhaba kizlar, bugun ultrasona gittim, 12 hafta 2 gunluk... Hersey normal ama ensesine sivi varmis, 5.67 mm cikti. Mutlaka genetik test yaptir dediler, kan falan almadilar, riskli diye eve gonderdiler. Yasim genc, ilk bebegim, cok korkuyorum, ayni seyi yasayanlar var mi? Butun gun agladim, test de riskliymis, mahvoldum, psikolojim cok bozuk.

merhaba kizlar, bugun ultrasona gittim, 12 hafta 2 gunluk... Hersey normal ama ensesine sivi varmis, 5.67 mm cikti. Mutlaka genetik test yaptir dediler, kan falan almadilar, riskli diye eve gonderdiler. Yasim genc, ilk bebegim, cok korkuyorum, ayni seyi yasayanlar var mi? Butun gun agladim, test de riskliymis, mahvoldum, psikolojim cok bozuk.
canim naptin merak ettim gelisme varmi?

Evet canim tam tahliller bitince girip yazacaktim ama yilan hikayesine dondu. Cvs testi yaptirdik, cok sukur normal cikti ama daha bir suru test varmis, kalp ve diger organlarin devamli gozlem altinda olmasi gerekiyormus, bunlari daha yaptiramadik, yapildikca yazmaya calisacagim. Onun disinda bulantidan, bas donmesinden dolayi yataktan cikamiyorum, cok giremedim bu yuzden. Allah hepimize saglikli bebekler nasip etsin insallah, son gunlerde hep benim yasadigim korkuyu su anda yasayan var midir diye uzuluyorum, korkmayin kizlar. Testlerinizi yaptirin, problem varsa bile doguracaksaniz hazirliginizi ona gore tamamlarsiniz.

En sonunda kalp ve organlara bakildi, hersey normal cikti :) size de olursa kalbinizi ferah tutun diye yazdim kizlar.

Back