Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Erkek bu bebişYorumlarinizi alabilir miyim? 12+4 teki usg miz
Doktor da erkek gibi ama emin degilim demişti. Cikmadik candan umut kesilmez demişler. Insallah sağlıklı sihhatli olur ama kizim olsun cok isterimErkek bu bebiş
Kafa yapısı kız bebek gibi ama bu teorinin doğruluk payı düşük o yüzden nub teorisi ni beklemek daha doğru olurTamam insallah hiç tahmın yokmu ya
Merhaba canım kız bence bu bebiş nub paralel duruyorRica etsem bizi de tahmin eder misiniz? çok merak ediyorum burda 11+3 haftalığız
Canım öğrendin mi cinsiyeti?Kızlar acil yardım nuba göre tahmin yapabilen varmı acaba cok merak ediyorum lütfenEki Görüntüle 2275127 Eki Görüntüle 2275128 Eki Görüntüle 2275129 Eki Görüntüle 2275127 Eki Görüntüle 2275128 Eki Görüntüle 2275129
Ayy İnşAllah öyledir yaa bunu o kdr çok istiyorum ki anlatamam yanii ama tabi öncelikle sağlıklı ve hayırlısı İnşAllahMerhaba canım kız bence bu bebiş nub paralel duruyor
İnşallah rabbim gönlündeki nasip eder canım.benim gördüğüm nub çizgisi paralel.eminim demek istemiyorum.sonra tersi çıkınca bu sefer buraya geliyorlar “aaa bak sen bilemedin ben bildim alkış bana” minvalinde yorum yapıyorlar.o yüzden gerek yok çok kesin konuşmaya.sadece eğlencesine tahmin yapıyoruz.bu kadar ciddiye almamak gerek.en doğrusunu doktor bilir .ha doktorlarda yanılabiliyorlar bazen,en doğrusunu Allah bilir.rabbim hayırlı evlatlar versin canımAyy İnşAllah öyledir yaa bunu o kdr çok istiyorum ki anlatamam yanii ama tabi öncelikle sağlıklı ve hayırlısı İnşAllah
Bu arada emin misiniz ?
ANladım cnm bana dr 11 haftalıkken erkeğe benziyo ama kesin demiyorum dedi 2 oğlum olduğu için biraz üzüldüm açıkçası ama sonra dedim herşeyde vardır bi hayırİnşallah rabbim gönlündeki nasip eder canım.benim gördüğüm nub çizgisi paralel.eminim demek istemiyorum.sonra tersi çıkınca bu sefer buraya geliyorlar “aaa bak sen bilemedin ben bildim alkış bana” minvalinde yorum yapıyorlar.o yüzden gerek yok çok kesin konuşmaya.sadece eğlencesine tahmin yapıyoruz.bu kadar ciddiye almamak gerek.en doğrusunu doktor bilir .ha doktorlarda yanılabiliyorlar bazen,en doğrusunu Allah bilir.rabbim hayırlı evlatlar versin canım
Arkadaslar merhaba . Yeni okudum burayi . Banada yorum yapar misiniz ? Cok heyecan yaptim :) ben anlamadim tam nereye bakacagimizi
Rica ederim canım benim,inşallah kızdır pembiş pembiş kıyafetler alırsınANladım cnm bana dr 11 haftalıkken erkeğe benziyo ama kesin demiyorum dedi 2 oğlum olduğu için biraz üzüldüm açıkçası ama sonra dedim herşeyde vardır bi hayır
Ama oğullarımın hamileliğinden farklı bu bazı belirtilere bakıp kız diye düşünüyordum dr öyle deyince şaşırdım Rabbim hayırlısını nasip etsin amin
Bu arada yorumun için çok teşekkür ederim çoğu kişiye kesin kız diye belirtmişsin bende sorayım dedim
Nub çizgisi göremiyorum,o yüzden kesin birşey söyleyemiyorum.kafa yapısı erkeğe benziyor sanki.yinede emin değilim kız da olabilir.11 12 haftalık usg görüntüsü yokmuArkadaslar merhaba . Yeni okudum burayi . Banada yorum yapar misiniz ? Cok heyecan yaptim :) ben anlamadim tam nereye bakacagimizi
Ahh ahh hayali bile güzel inşAllah cnm sağlıklısı hayırlısı olsun inşAllah öğrenince mutlaka haber vericem inş ☺Rica ederim canım benim,inşallah kızdır pembiş pembiş kıyafetler alırsın
Yok canim sadece bu var malesef . 10+4 haftalikti burda . Sali gunu gidecegim doktora . Niyeyse cok merak ediyorum heyecan yaptim :)Nub çizgisi göremiyorum,o yüzden kesin birşey söyleyemiyorum.kafa yapısı erkeğe benziyor sanki.yinede emin değilim kız da olabilir.11 12 haftalık usg görüntüsü yokmu