Erkek benceHanımlar benim çocuğuma da tahminlerinizi rica ederim meraklıyız biz biraz da (10+6 usg) Şimdiden çok teşekkür ederim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Erkek benceHanımlar benim çocuğuma da tahminlerinizi rica ederim meraklıyız biz biraz da (10+6 usg) Şimdiden çok teşekkür ederim
Belli oldu mu cinsiyeti merak ettimAy valla dua edicem size bol bol doktor erkek diyo gıcık oldum emin değilsen söyleme demi attım bu arada videoları profilde cocuk resmi vardı
Rica etsem bizi de tahmin eder misiniz? çok merak ediyorum burda 11+3 haftalığızKız canım bu minnoş
Kız gibiRica etsem bizi de tahmin eder misiniz? çok merak ediyorum burda 11+3 haftalığız
Ayy bunu o kdr çok istiyorum ki yani ne kadar çok istediğimi anlatılmaz yaşanır şuan yorumunuzu okuduğum anda gözlerim doldu İnşAllah öyledir yaa size çok dua ederimKız gibi
Bu arada nasıl anlıyosunuzKız gibi
Merakını gideriyoruz Canım Allahım bana da böyle usg nasip et diyerekten kız diyorum bende olsam ağlardım sevinçtenRica etsem bizi de tahmin eder misiniz? çok merak ediyorum burda 11+3 haftalığız
Rabbim saglıkla nasip etsin inşallah nub paralel görünüyor inşaşlah sizde de tutar tahminimAyy bunu o kdr çok istiyorum ki yani ne kadar çok istediğimi anlatılmaz yaşanır şuan yorumunuzu okuduğum anda gözlerim doldu İnşAllah öyledir yaa size çok dua ederim
Cnmmm iki oğlum var ve bunun kız olmasını çokkkkkk istiyorummm İnşAllah öyledir dr kız dediği anda kesin ağlarım ve şükür namazı kılarım İnşAllah Rabbim sağlıklı sıhhatli hayırlı saliha evlat nasip eder tüm isteyenlere İnşAllah aminMerakını gideriyoruz Canım Allahım bana da böyle usg nasip et diyerekten kız diyorum bende olsam ağlardım sevinçten
Yaa şuan sizin yorumlarınızı okuyup duygusala bağladım bileeMerakını gideriyoruz Canım Allahım bana da böyle usg nasip et diyerekten kız diyorum bende olsam ağlardım sevinçten
Ayyy inşallah Canım ya benm de iki oğlum var bi kızım olsun o kadar istiyorum ki şükür namazın da bana da dua et lütfen sonucu paylaş bizleCnmmm iki oğlum var ve bunun kız olmasını çokkkkkk istiyorummm İnşAllah öyledir dr kız dediği anda kesin ağlarım ve şükür namazı kılarım İnşAllah Rabbim sağlıklı sıhhatli hayırlı saliha evlat nasip eder tüm isteyenlere İnşAllah amin
Amin İnşAllah inşAllah inşAllah canımmm Rabbim isteyen herkese nasip etsin sağlıklı sıhhatli kız evladı hayırlısıyla İnşAllahRabbim saglıkla nasip etsin inşallah nub paralel görünüyor inşaşlah sizde de tutar tahminim
Ben bitirdim çocuk işini rabbim isteyenlere versin kızı erkegiAmin İnşAllah inşAllah inşAllah canımmm Rabbim isteyen herkese nasip etsin sağlıklı sıhhatli kız evladı hayırlısıyla İnşAllah
Etmem mi canım ederim tabiiki şimdiden ediyorum bile Rabbim sanada sağlıklı hayırlı bi kız evlat nasip etsin inşAllah doktorun cinsiyet için verdiği tarih 23 temmuz daha çok var günler geçmiyorAyyy inşallah Canım ya benm de iki oğlum var bi kızım olsun o kadar istiyorum ki şükür namazın da bana da dua et lütfen sonucu paylaş bizle
Kaç çocuğun var?Ben bitirdim çocuk işini rabbim isteyenlere versin kızı erkegi
İkra meyra ve benim tahminlerimiz tutuyo çakım ki ikimiz de kıza benzettik sanırım umarım gönlündeki nasip olur Rabbim hayırlı sağlıklı evlat nasip etsinEtmem mi canım ederim tabiiki şimdiden ediyorum bile Rabbim sanada sağlıklı hayırlı bi kız evlat nasip etsin inşAllah doktorun cinsiyet için verdiği tarih 23 temmuz daha çok var günler geçmiyor
Ben hiç anlamam bu tahmin işlerinden sizin tahminler genelde tutar mı ?
Amin İnşAllah cnm sağlıklı sıhhatli olsun hayırlısı İnşAllah Allah razı olsunİkra meyra ve benim tahminlerimiz tutuyo çakım ki ikimiz de kıza benzettik sanırım umarım gönlündeki nasip olur Rabbim hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin
İki oglum var 3 gebeleğim de ikiz kızlarım oldu sukur rabbime her iki meyveden tatdıyorum rabbim ömürlerini uzun ve saglıklı versin hayırlı evlat olurlar inşallahKaç çocuğun var?
Ayy ne güzel maşallah Rabbim size bağışlasın bayılıyorum ikiz kızlara amin İnşAllahİki oglum var 3 gebeleğim de ikiz kızlarım oldu sukur rabbime her iki meyveden tatdıyorum rabbim ömürlerini uzun ve saglıklı versin hayırlı evlat olurlar inşallah