- 12 Aralık 2015
- 19.669
- 27.141
Bu usg saha öncede yorumladım sanki erkek gibiYorumlarinizi alabilir miyim? 12+4 teki usg miz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu usg saha öncede yorumladım sanki erkek gibiYorumlarinizi alabilir miyim? 12+4 teki usg miz
Kız canım zaten nub olmaz 13+4 haftada ya pıtış ya pipi olur bu bebek bence kız dr tahmin etmediniMerhaba bugün devlet hastanesinde kontolüm vardı cinsiyet için erken dedi burda 13+4 yeniden cinsiyet tahmin edebilir misiniz ?
CocoChanelmademoiselle
Ikra meyra
M mely15
Bnm bebişe mi dedinErkek bu görmüyor musunuz kocaman şeyini
Yok cnm cinsiyet için hiç bişey söylemediKız canım zaten nub olmaz 13+4 haftada ya pıtış ya pipi olur bu bebek bence kız dr tahmin etmedini
Erkek gibi geldi banaCocoChanelmademoiselle Ikra meyra M mely15 sizlerin yorumunu merak ediyorum bugün ki ultrason görüntüleri
Kızlar ikinizin bebeği de erkekCocoChanelmademoiselle Ikra meyra M mely15
rica etsem Bakabilir msiniz nuba göre :))Eki Görüntüle 2290731 Eki Görüntüle 2290732
Canım hala kız gibi.doktor söylemedi miMerhaba bugün devlet hastanesinde kontolüm vardı cinsiyet için erken dedi burda 13+4 yeniden cinsiyet tahmin edebilir misiniz ?
CocoChanelmademoiselle
Ikra meyra
M mely15
Hayırlısı olsun teşekkür ederimKızlar ikinizin bebeği de erkek
ay Allah razı olsunCanım hala kız gibi.doktor söylemedi mi
Kız diyorumCocoChanelmademoiselle Ikra meyra M mely15
rica etsem Bakabilir msiniz nuba göre :))Eki Görüntüle 2290731 Eki Görüntüle 2290732
15 haftadasınız dr yorum yapmadımı 11 yada 12 hafta olmalı nub içinCocoChanelmademoiselle Ikra meyra M mely15 sizlerin yorumunu merak ediyorum bugün ki ultrason görüntüleri