- 10 Ağustos 2018
- 69
- 44
- 26
Çok teşekkürler Allah herkese gönGönlünüzdeki olsun inşallah
Bende en başından beri kız hissediyorum 5 gün sonra öğrenmeye gidicez inşallah☺
Çok twşekkür ederim cümlemizinGönlünüzdeki olsun inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkürler Allah herkese gönGönlünüzdeki olsun inşallah
Bende en başından beri kız hissediyorum 5 gün sonra öğrenmeye gidicez inşallah☺
Çok twşekkür ederim cümlemizinGönlünüzdeki olsun inşallah
Bugün öğrendik erkekmiş sizde bilmişsiniz11+4 göre erkek gibi diyorum
Saglıkla gelsin minnoşunuzBugün öğrendik erkekmiş sizde bilmişsiniz
Diger konuda erkek tahmininde bulunmuştum dimiKızlar 12 haftalık cinsiyet tahmni rica edebilir miyim
Amin inşallah çok teşekkürlerSaglıkla gelsin minnoşunuz
Erkek gibiKızlar herkese selammm biz 11+2 yiz bugün nedir cinsiyet tahminleriniz rica etsek bakar mısınız bizim görüntülerimize de
benimde içime doğan o aslında ama kız olsun istiyor babası sağlıklı olsun da.. Size teşekkür ederiz.Erkek gibi
İlk bebekmi rc ederim ögrenince yazarsınızbenimde içime doğan o aslında ama kız olsun istiyor babası sağlıklı olsun da.. Size teşekkür ederiz.
Tabiki yazarım ilk bebeğimiz olacak inşallah doktorumuz emin olmadan söylemek istemiyor sanırım da size danışmak istedim tekrar teşekkürlerİlk bebekmi rc ederim ögrenince yazarsınız
13+ usgniz kafa şekline göre kız 11 yada 12 haftalık usg varsa paylaşınkızlar bi bakar mısınız cinsiyet tahmini
Bi tahmin de bize yapabilir misiniz ☺ 11 haftaligiz henuz.13+ usgniz kafa şekline göre kız 11 yada 12 haftalık usg varsa paylaşın
Net olmamakla birlikte Kız diyorum başka usg varmıBi tahmin de bize yapabilir misiniz ☺ 11 haftaligiz henuz.Eki Görüntüle 2300927
Bi de bunu verdi canim, baska yok maalesef. Ama yine de cok tesekkur ederim ilk sen tahminde bulundunNet olmamakla birlikte Kız diyorum başka usg varmı
Rc ederim kız diyorum ☺Bi de bunu verdi canim, baska yok maalesef. Ama yine de cok tesekkur ederim ilk sen tahminde bulundun
Eki Görüntüle 2300942