Sağlıkla gelsin canım ne güzel bana da nasip olur inşallah böyle bi usgKız çıktııı❤
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağlıkla gelsin canım ne güzel bana da nasip olur inşallah böyle bi usgKız çıktııı❤
Aminnn canım, Rabbim herkese gönlündekini nasip etsinSağlıkla gelsin canım ne güzel bana da nasip olur inşallah böyle bi usg
11+5 dr erken söylemiş saglıkla gelsin minoşunuz .bende adanadanBu da teoriyi destekliyor mu bilmiyorum ama son ultrasonu. Yerinde durmuyor çiçeğimmm
Evet ama ölçümde 12+4 çıktı tombulum11+5 dr erken söylemiş saglıkla gelsin minoşunuz .bende adanadan
Aaa ne güzelll ben istanbulda bir adanalıyım11+5 dr erken söylemiş saglıkla gelsin minoşunuz .bende adanadan
Maşşallah minnoşa ❤Evet ama ölçümde 12+4 çıktı tombulum
Meltem senin bebişin cinsiyeti daha belli olmadı mı canımSağlıkla gelsin canım ne güzel bana da nasip olur inşallah böyle bi usg
Meltem senin bebişin cinsiyeti daha belli olmadı mı canım
[/QUOTEben hamile değilim Canım Mart’ta kürtaj oldum
Aynen canım iki oğlum var geçen ay denedik ama olmadı erken bıraktık sanırım yumurtlamadan bir gün önce bıraktık nasip olmadı kısmet bu aya bakalımAy kusura bakma canım İnan ki ben seni hamile biliyordum,geçmiş olsun.inşallah sağlıklısından tekrar verir rabbim.2 oğlun mu vardı?
İnşallah canım.inşallah rabbim gönlüne göre verir.şöyle 3 -4 çocuğu olanlarla hayranım valla.ben bir cocuğu zor büyütüyorum tabi bu gurbette olduğum için ailemden uzakta olduğum için zor geliyor olabilir.ama bir insan yetiştirmek gerçekten zormuşAynen canım iki oğlum var geçen ay denedik ama olmadı erken bıraktık sanırım yumurtlamadan bir gün önce bıraktık nasip olmadı kısmet bu aya bakalım
. Sizce bu nedir 11+4Kız bu bebiş.nub çizgisi paralel
Kız bence canım. Sizce bu nedir 11+4 ☺
Kız canım bu bebiş. Sizce bu nedir 11+4 ☺
Hadi inşallah banada öyle geldi amaKız bence canım
Bende en başından beri kız hissediyorum 5 gün sonra öğrenmeye gidicez inşallahKız canım bu bebiş
11+4 göre erkek gibi diyorum. Sizce bu nedir 11+4
Hayırlısı neyse o olsun inşallah bazıları kız bazıları erkek diyor bende çok arada kaldım 5 gün sonra net öğrenicez inşallah11+4 göre erkek gibi diyorum
Gönlünüzdeki olsun inşallahHayırlısı neyse o olsun inşallah bazıları kız bazıları erkek diyor bende çok arada kaldım 5 gün sonra net öğrenicez inşallah