- 28 Ekim 2018
- 13
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Erkek
Saol canım
Ben bilememişim kız gibiydi ama değilmiş hayırlı evlat olsun inşallahBende en başından beri kız hissediyorum 5 gün sonra öğrenmeye gidicez inşallah☺
Erkek diyorumKızlar herkese selammm biz 11+2 yiz bugün nedir cinsiyet tahminleriniz rica etsek bakar mısınız bizim görüntülerimize de
Kız gibiBi tahmin de bize yapabilir misiniz ☺ 11 haftaligiz henuz.Eki Görüntüle 2300927
Çok sağolun allah herkese hayırlı evlatlar versin ama ben hala kız hissediyorum sizce doktorun kordonla felan karıştırma ihtimali var mıBen bilememişim kız gibiydi ama değilmiş hayırlı evlat olsun inşallah
Hafif dönmüş göremiyorum başka usg varmıMerhabalar kızlar cinsiyeti sizce ne cok merak ediyorum 2 hafta sonra doktora gideceğim yorum yazarsaniz sevinirim
Ya bana kız gibi geldi yine ama doktoru dinlemekte fayda var sonuçt erkek diye tahminde bulunan arkadaşlar da var o yüzden doktor erkek dediyse erkektir diyorum ilk miÇok sağolun allah herkese hayırlı evlatlar versin ama ben hala kız hissediyorum sizce doktorun kordonla felan karıştırma ihtimali var mı
Evet ilk doktor net gördüğünü söyledi ama ben kız olcağına çok inandırmıştım kendimi o yüzden kordonla mı karıştırdı diye aklıma takılıyor hepYa bana kız gibi geldi yine ama doktoru dinlemekte fayda var sonuçt erkek diye tahminde bulunan arkadaşlar da var o yüzden doktor erkek dediyse erkektir diyorum ilk mi
Kaç haftalık burda tam görünmüyor nub altı paralel geliyor yanılmıyorsam kız bu minnoşArkadaşlar merhaba ben de 13 haftalik hamileyim doktor yanilma payını düşünerek suan belirtmedi cinsiyetini yorumlarsaniz sevinirim. Tabi hic önemi yok cinsiyetin ama bir haftadir aşırı merak içindeyim:)) hepimize saglikla kucağına almayi nasip etsin
Canım teşekkürler öncelikle cevabin icin:) 13+3 o fotoğraftaKaç haftalık burda tam görünmüyor nub altı paralel geliyor yanılmıyorsam kız bu minnoş
Cevrede hisleriyle sürekli kizin olacak yok oğlun olacak diyenlerden kendi hislerimde birbirine karıştı. Kız hissediyorum bende hep hayırlısı saglikla gelsinCanım teşekkürler öncelikle cevabin icin:) 13+3 o fotoğrafta
16.hafta da randevum var ögrendigimde paylaşırım sonucu:)Kaç haftalık burda tam görünmüyor nub altı paralel geliyor yanılmıyorsam kız bu minnoş
Kız gibi16.hafta da randevum var ögrendigimde paylaşırım sonucu:)