- 12 Mayıs 2019
- 299
- 177
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ağlayacak ne var canım tabi ki hayırlısı buymuş hepimizde kız demişiz ben o kadar emin konuşmuşum ki kızdım kendineAmin İnşAllah
aynen öyleydi çok ağladım ama sağlıklı olsun da hayırlısı buymuş
Erkek olacağı için ağlamadım çok heveslenmiştim hayal kırıklığı yaşadınız mı hiç ? Ben ilk defa yaşıyorum çok kötü bişey şok geçiyor gibi anlatamam yani yaşamayan anlayamazAğlayacak ne var canım tabi ki hayırlısı buymuş hepimizde kız demişiz ben o kadar emin konuşmuşum ki kızdım kendine
Canım bende ikinci oğlum da aynı hayal kırıklığını yaşadım seni anlıyorum bi daha ben de size net kız dediğim için kendime kızdım hayal kırıklığının sebebi oldum hakkını helal et lütfenErkek olacağı için ağlamadım çok heveslenmiştim hayal kırıklığı yaşadınız mı hiç ? Ben ilk defa yaşıyorum çok kötü bişey şok geçiyor gibi anlatamam yani yaşamayan anlayamaz
Helal olsun ya ben istedim tahmin etmeniziCanım bende ikinci oğlum da aynı hayal kırıklığını yaşadım seni anlıyorum bi daha ben de size net kız dediğim için kendime kızdım hayal kırıklığının sebebi oldum hakkını helal et lütfen
Benm de iki oğlum var ben de cok istiyorum kızım olsun hayırlısı canım Rabbim kız gibi gelinler koz torunlar nasip etsin bizeHelal olsun ya ben istedim tahmin etmenizi
Ben de ikinci oğlumda kız istiyodum ama bu kdr heveslenmemiştim bunda kötü oldu
Sağlıklı olsun başka bişey demiyorum artık hayırlısı
Amin İnşAllah herşeyin hayırlısı ..Benm de iki oğlum var ben de cok istiyorum kızım olsun hayırlısı canım Rabbim kız gibi gelinler koz torunlar nasip etsin bize
Aynen öyle canım zaten benm içimde hiç kız olacağına dair bi heves yok nedense eşiminlerin tarafta hiç kız yok nasip tabi hayalim üç çocuktu Rabbim nasip eder bi de kız verirse cok mutlu olurum ama oğlum da olsa mutluluğum aynı olur sağlıklı hayırlı evlat olsunlar inşallahAmin İnşAllah herşeyin hayırlısı ..
Rabbim sana nasip etsin İnşAllah ama eğer hamile kalırsan iki ihtimali de düşün sakın kız kız diye heveslenme benden sana tavsiye sonra hayal kırıklığına uğramayasın
Bütün belirtiler bütün oklar kızı göstermese bende heveslenmezdim bnm eşimin tarafında da hiç kız yok halasının 3 oğlu dayısının 3 oğlu görümcemin 4 oğlu var yani bizde de kız olma ihtimali yoktu ama heves işte neyse ki kesinleşti bundan sonra yoluma bakıcam İnşAllah ona göre ilerlicem senin için de hayırlısı olsun ben en başından beri hep hayırlısı dedimAynen öyle canım zaten benm içimde hiç kız olacağına dair bi heves yok nedense eşiminlerin tarafta hiç kız yok nasip tabi hayalim üç çocuktu Rabbim nasip eder bi de kız verirse cok mutlu olurum ama oğlum da olsa mutluluğum aynı olur sağlıklı hayırlı evlat olsunlar inşallah
Cok saol canım amin inşallah benm de eşimin halasının 3 oğlu amcanın 3 oğlu var ama bi birer tanede kız çar amcalar da bi unut bakalım hakkımız da hayırlısıBütün belirtiler bütün oklar kızı göstermese bende heveslenmezdim bnm eşimin tarafında da hiç kız yok halasının 3 oğlu dayısının 3 oğlu görümcemin 4 oğlu var yani bizde de kız olma ihtimali yoktu ama heves işte neyse ki kesinleşti bundan sonra yoluma bakıcam İnşAllah ona göre ilerlicem senin için de hayırlısı olsun ben en başından beri hep hayırlısı dedim
Nub için 11 yada 12 hafta olmalı şekil almamışa kız derker bende kız diyorum10. Haftadayız, çok mu erken yorumlamak için? :)
Erkek mi dedi doktorunuzHanımlar benim bebeğime de yorum yapabilecek biri var mı?? Çok merak ediyorum. Doktor bir tahminde bulundu ama sizler ne söylüceksiniz merak ediyorum
Kız gibiHanımlar benim bebeğime de yorum yapabilecek biri var mı?? Çok merak ediyorum. Doktor bir tahminde bulundu ama sizler ne söylüceksiniz merak ediyorum
Erkek mi dedi doktorunuz
Evet doktorum çok küçük ama erkek gibi, kesin olarak bir sonraki muayenede belli olur dedi :) teşekkür ederim siz erkek mi diyorsunuz ^_^
Kız gibi
12+5 usg ne zaman tahmin etti dr nuz 131 haftadasınız saglıkla gelsin minnoşunuzHanımlar benim bebeğime de yorum yapabilecek biri var mı?? Çok merak ediyorum. Doktor bir tahminde bulundu ama sizler ne söylüceksiniz merak ediyorum
12+5 usg ne zaman tahmin etti dr nuz 131 haftadasınız saglıkla gelsin minnoşunuz