- 8 Ekim 2019
- 201
- 133
- 23
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
13 haftalik burada 16 da gelin dedi doktorum. bakalim tesekkur ederim cok cokKaç haftalık sanki kız gibi ama 11+ yada 12+ olmalı usg buyuk görünüyor gibi 13+ sonrası organ tamamlanmış oluyortam emin değilim tahminimden kız gibi gibi diyorum
Kız
Kesin larak dediniz sanki bazilarida erkege bnziyor dems erkek olabilirmi
Kız nubu kaç haftalık sizin degil sanırım bebekKesin larak dediniz sanki bazilarida erkege bnziyor dems erkek olabilirmi
Yok bnm bebgim bi kizim war bunun da cinsiyetini cok merak ediyorm 12 haftalik doktr soylemediKız nubu kaç haftalık sizin degil sanırım bebek
Bazılarıda erkege benziyor demiş yazınca sizin degil sandım başka usg varmı 11 haftada olabilirYok bnm bebgim bi kizim war bunun da cinsiyetini cok merak ediyorm 12 haftalik doktr soylemedi
İlk usgdeki nubu tam dik degil yakınlaştırınca bozuluyor foto digerleri net değil başka varsa tahmin ederim tam dik degil paralelde değil kafa yapısınıda ekledim kızda karar verdim aslında kızda olmayada bilir
Ayyy cok merakliyim bilmiyorumİlk usgdeki nubu tam dik degil yakınlaştırınca bozuluyor foto digerleri net değil başka varsa tahmin ederim tam dik degil paralelde değil kafa yapısınıda ekledim kızda karar verdim aslında kızda olmayada bilirgenelde kafa şeklide tutmuyor
6+6 karından bakıldıysa kız vajinal bakıldıysa erkek digeri kaç hafta yazmıyor
Karindan bakildi o da 8 haftalik6+6 karından bakıldıysa kız vajinal bakıldıysa erkek digeri kaç hafta yazmıyor
Erkek sanki ole dgdu icimeBunada bakabilirsiniz kizlar
HayırlısıErkek sanki ole dgdu icime
Kaç haftalıkBunada bakabilirsiniz kizlar
10 haftalık ama baya belli sanki
Kaç haftalık
Net degil 11 yada 12 hafta olmalı nub içinBunada bakabilirsiniz kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?