- 22 Şubat 2017
- 80
- 32
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #1.861
Merhaba cnm bugün dr tahminde bulundu ama beni pek tatmin etmedi rica etsem bidaha bakarmisin bu farklı ultrason 12+5Kız görünüyor
Resim Yükle, Herkesle Paylaş - resimyukle.io
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba cnm bugün dr tahminde bulundu ama beni pek tatmin etmedi rica etsem bidaha bakarmisin bu farklı ultrason 12+5Kız görünüyor
14+6 yanıltır en iyi 11 12 13 haftalar olmalı sanki kız gibi emin olamadım isteğim haftalar olmalıIkra meyra rica etsem tahminde bulunurmusunuz yengemin usg fotosu
Benimkini dogru tahmin ettiniz bi kizim oluyor
USG net değil cnm Dr ne dedi erkekmiMerhaba cnm bugün dr tahminde bulundu ama beni pek tatmin etmedi rica etsem bidaha bakarmisin bu farklı ultrason 12+5
Resim Yükle, Herkesle Paylaş - resimyukle.io
Rica etsem bunada bkarmisiniz 7haftalik karindan14+6 yanıltır en iyi 11 12 13 haftalar olmalı sanki kız gibi emin olamadım isteğim haftalar olmalı
Evet cnm erkek dedi ama bayramdan sonra tekrar gel haftasida büyümüş olur emin oluruz dedi ben ise tahminden çok tatmin olmadım bidaha sorayim dedim sağol cnmUSG net değil cnm Dr ne dedi erkekmi
Emin olamadım sanki kız gibi tekrar USG paylasinEki Görüntüle 2890053
Eki Görüntüle 2890054
Ikra meyra 11+2 olduk ben de cinsiyet tahmini istiyorum ne zamandır bu anı bekliyordum
Çok teşekkürler tamam . Tam 12 de tekrar usg olacak o zaman paylaşacağımEmin olamadım sanki kız gibi tekrar USG paylasin
Emin olamadım sanki kız gibi tekrar USG paylasin
Evet cnm erkek dedi ama bayramdan sonra tekrar gel haftasida büyümüş olur emin oluruz dedi ben ise tahminden çok tatmin olmadım bidaha sorayim dedim sağol cnm
Resim Yükle, Herkesle Paylaş - resimyukle.io cnm buna bakarmisin 14 +5haftalikUSG net değil cnm Dr ne dedi erkekmi
Bende emin olamadım kız gibi yazmışım tekrar USG paylasin demişim BallikkoEmin olamadım sanki kız gibi tekrar USG paylasin
Evet baya baya erkeğim diyor
Kız görünüyorResim Yükle, Herkesle Paylaş - resimyukle.io cnm buna bakarmisin 14 +5haftalik
Resmen doktora inanamadım sizin son sözünüze göre inanacaktım çok teşekkür ederimEvet baya baya erkeğim diyor
Ikra meyra bizde bisey belli olmuyor muEki Görüntüle 2890629 Eki Görüntüle 2890630
Ikra meyra rica etsem bizede tahminde bulunabilir misin? 11+5
Sağol cnm evet dr bir kızın olacak dedi ama netleşmesi için 17 haftayı beklememiz lazım dedi bildin yani cnmKız görünüyor
Kız görünüyorEki Görüntüle 2890629 Eki Görüntüle 2890630
Ikra meyra rica etsem bizede tahminde bulunabilir misin? 11+5
Teşekkür ederimKız görünüyor