- 27 Mart 2015
- 1.385
- 1.850
- 133
- 32
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #1.681
10+6 11 haftalık sayılır mıSlm arkadaşlar nub teorisi konumuzda yaptıgım tahminleri ankete tıklayın yuzdesini görelim
Rabbim gönlünüzdekini saglıkla nasip etsin inşallah .. ecmain
Lütfen tahminde bulunduğum kişiler anketi oylasınteşekkur ederim
11 yada 12 yada 13 hafta Nub usg nizi konumuza paylaşın
11. Hafta %48
12. Hafta %91
13. Hafta %95 doğruluğu var
Eki Görüntüle 2604574
Slm hanımlar usg net değil tekrar usg istiyorsam ve siz usg paylaşmadıysanız anketime dahil olmasanız sevinirimbundan sonra net olmayan usg lere tahmin etmicem artı 11 yada 12 ve 13 olmayan usg lerede yorum yapmayacam tekrar paylaşın diyorum paylaşım olmadan anketimi oyluyorsunuz lütfen yazımı dikkate alın
Emin olmadım kız gibi sanki10+6 11 haftalık sayılır mı
Emin olmadım başka USG varsa paylaşınMerhaba ben de tahmin alabilir miyim 12 haftalık
Ya teşekkür ederim öncelik sağlıklı olsunda oğlundan sonra kız olmasını isterimEmin olmadım kız gibi sanki
12-13 hafta olursa paylasinYa teşekkür ederim öncelik sağlıklı olsunda oğlundan sonra kız olmasını isterim
❤ tabi ki12-13 hafta olursa paylasin
Malesef yok yakın haftalarda bu var diğeri küçükEmin olmadım başka USG varsa paylaşın
Evet bu usg çok net ve bende şok oldum yandan usglerde hiç dik değildiIkra meyra Merhaba siz bana 12. Haftada nuba göre birde bacak arasina göre kız demistiniz hatirladiniz mi bilmiyorum ama. Doktor erkek dedi 14 deyim suan. Bu fotografi verdi. Cok kiza odaklanmistim buyuk saskinim.
Bende sasirdim ya . Paralel duruyodu. Degisir mi bilmiyorum tabi cok az da olsa değişenler var ama doktor degismez dedi. Bakalim hayirlisiyla saglikli olsunda.Evet bu usg çok net ve bende şok oldum yandan usglerde hiç dik değildibacak arası hadi net çekmedi Dr yandan nub gerçekten paraleldi Dr nasıl çıktı verdi ise şok oldum sağlıkla gelsin minnos
Haftası minik belki değişebilir çünkü geçen haftaki gibi 14, hafta olan usg ile ayni gelmedi yada USG bozuk Dr net görüntü almamışBende sasirdim ya . Paralel duruyodu. Degisir mi bilmiyorum tabi cok az da olsa değişenler var ama doktor degismez dedi. Bakalim hayirlisiyla saglikli olsunda.
Kıza yatkın gibi emin olamadımMalesef yok yakın haftalarda bu var diğeri küçük
Pazartesi ya da salı günü tekrar gidecem öğrenirsem haber veririm teşekür ederimKıza yatkın gibi emin olamadım
Benim doktorum cinsiyeti soylemedigi icin baska doktora gittim tavsiye uzerine. Baya baya net dedi bende ekranda gördüm bebek ziplarken. Kordon ihtimali olsa söylerdi herhalde doktor. Iki hafta sonrada kendi doktoruma randevum var bakalim o ne dicek. Cogu kisinin nub teorisi tutarken benimkinin tutmamasina cok sasirdimHaftası minik belki değişebilir çünkü geçen haftaki gibi 14, hafta olan usg ile ayni gelmedi yada USG bozuk Dr net görüntü almamış
Kız gibi sankiEki Görüntüle 2837421 Eki Görüntüle 2837423 Eki Görüntüle 2837424
MerhabaIkra meyra 11 12. Haftalar. Yorumlayabilir misiniz
Teşekkürler netleşince oylamaya katılacağımKız gibi sanki
17 haftalık bebeğim bacaklarını bağdaş kurmuş göstermedi kendisini ne heyecanla gittikKız gibi sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?