- 27 Ocak 2021
- 38
- 48
- 39
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #1.621
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağlıkla gelsin minnosIkra meyra slm cnm. Oyumu çekmem gerek geri bugün bizim kız cinsiyet değiştirdi. Geçen tahmin eden doktor kız demişti, bacak arası boştu, bugün ise dolu. Sende kız demiştin.
Kız görünüyorMrb 12+4 ben de tahmin alabilir miyim?
Sağol cnmSağlıkla gelsin minnos
Canm doktor bugün bacak arasina bakti pipi yumurtalar falan yoktu. Benim bir tahminim var dedi ne dedm kiz dedi. Ama sen yinede herseyi pembe alma dedi yüzde 95 kiz dedi yani tahminin dogru ciktiKız canim kafa için bak resim attimEki Görüntüle 2804795
Sağlıkla gelsin prensesCanm doktor bugün bacak arasina bakti pipi yumurtalar falan yoktu. Benim bir tahminim var dedi ne dedm kiz dedi. Ama sen yinede herseyi pembe alma dedi yüzde 95 kiz dedi yani tahminin dogru cikti
Ha tammBlackbluee1 anketimiz burası
Kız görünüyor tekrar USG paylasinBana da tahmin edebilir misiniz rica etsem nuba göre 10+6 günlük :) Eki Görüntüle 2815755
Sağlıkla gelsin oğlusunBugün bebişin cinsiyetini öğrendik erkek olucakmış Siz kız demiştiniz bu sefer tutmadı tahmin sanırım
Amin inşallah sağolSağlıkla gelsin oğlusun
Teşekkür ederim inşallah paylaşırım tabikiKız görünüyor tekrar USG paylasin
Bu da 3 boyutlu videodan kestiğim bir görüntü 2 hafta sonra tekrar paylaşırım ama hala kız gibi mi :)Sağlıkla gelsin minnos
Kız görünüyorBu da 3 boyutlu videodan kestiğim bir görüntü 2 hafta sonra tekrar paylaşırım ama hala kız gibi mi :) Eki Görüntüle 2816862
Ayy inşallah bakalımKız görünüyor