- Konu Sahibi Ikra meyra
- #1.581
Skull teorisi ne göre yaparsin diye atmistimBaşı var bebeğin nubu görünmüyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Skull teorisi ne göre yaparsin diye atmistimBaşı var bebeğin nubu görünmüyor
Nub gördümmu paylastinmi 11 12 13 haftalar kafaya göre kızSkull teorisi ne göre yaparsin diye atmistim
Coguda kafaya görr erkek diyo bende kiz hissediyorum nub bu var sirf bak bakalmNub gördümmu paylastinmi 11 12 13 haftalar kafaya göre kız
Kesinlikle erkek belli pipidiSelamlar bende eklemek istiyorum 16.5 haftalık aslında 14 haftaya kadar kız demişlerdi bugun ise erkek söylendi
12 ve 14 haftalarda doktorumuz kesin kız dedi hatta fotoğrafladı bugun yanılmışım erkek dedi bizede sürpriz olduKesinlikle erkek belli pipidi
Hayirlisi olsn insallah simdi kac haftaliksin12 ve 14 haftalarda doktorumuz kesin kız dedi hatta fotoğrafladı bugun yanılmışım erkek dedi bizede sürpriz oldu
16,5 inşallah tekrar değişmezHayirlisi olsn insallah simdi kac haftaliksin
Sanmam.net belli pipisi bence degismez artk ilk cocukmu16,5 inşallah tekrar değişmez
Evet ilk bizde doktorun kesin kız demesine kıza hazırladık aslında ama artık erkek için hazırlanıcazSanmam.net belli pipisi bence degismez artk ilk cocukmu
Buna göre ne diyosun Ikra meyraCoguda kafaya görr erkek diyo bende kiz hissediyorum nub bu var sirf bak bakalm
Erkek bu pipi ortada saglikla gelsin oğlusunSelamlar bende eklemek istiyorum 16.5 haftalık aslında 14 haftaya kadar kız demişlerdi bugun ise erkek söylendi
Kız canim kafa için bak resim attimCoguda kafaya görr erkek diyo bende kiz hissediyorum nub bu var sirf bak bakalm
Coguda kafaya görr erkek diyo bende kiz hissediyorum nub bu var sirf bak bakalm
Ama benimkinin kafasi köseli degilmi yusyuvarlak degil sanki emin olamadmKız canim kafa için bak resim attimEki Görüntüle 2804795
Kız görünüyor12+3üz, bize de bakar mısınız rica etsek?
Teşekkür ederiz, öğrenince dönüş yapacağımKız görünüyor
Kız gibi sanki anketimi oylarsaniz sevinirim sağlıkla gelsin minnosMerhaba ablamin bebegi bu yorumlarmisiniz benimkini bilmistiniz simdi sira bunda Ikra meyra
Eki Görüntüle 2805103 Eki Görüntüle 2805104