- 8 Ocak 2019
- 4.537
- 12.066
- 33
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #1.301
Evveeet anketine katılmıştım öğrendiğimde canım oğluşum olcak allahın izniyleNurov ogrendinizmi erkek tahmin etmiştim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evveeet anketine katılmıştım öğrendiğimde canım oğluşum olcak allahın izniyleNurov ogrendinizmi erkek tahmin etmiştim
Evet canım erkekmisOgrendinmi canım nasılsınız
Evet canım erkekmis iyiyiz cok şukur 29 haftalık oldu sen nasılsınOgrendinmi canım nasılsınız
Sağlıkla gelsin oglusEvveeet anketine katılmıştım öğrendiğimde canım oğluşum olcak allahın izniyle
sağlıkla gelsin canım bizlerde iyiyiz şükür iyi olmanıza sevindim.Evet canım erkekmis
Amin insallah kuzum öpüyorum seni ve kızlarısağlıkla gelsin canım bizlerde iyiyiz şükür iyi olmanıza sevindim.
Evet oy kullandım yazmıştım erkek diye amaOgrendinizmi erkek tahmin etmiştim
Yaaa unutuyorumEvet oy kullandım yazmıştım erkek diye ama
Olur unutkanlık sorun değil paşamız hayırla gelsin de sağ salim inşallahYaaa unutuyorum
Görünen nub ise Erkek gorunuyorSizce cinsiyeti bellimi 11+5 haftalik:) ben anliyamadim pek
Amin inşallah sağlıklı temiz dünyaya geldin bütün bebekler ecmainOlur unutkanlık sorun değil paşamız hayırla gelsin de sağ salim inşallah
Cok tsk ederim Kesinlesince yazarim size:)Görünen nub ise Erkek gorunuyorEki Görüntüle 2731396
Olursa tekrar USG paylasinCok tsk ederim Kesinlesince yazarim size:)