- 17 Haziran 2020
- 661
- 616
- 31
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #1.261
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nubu yüksek görünüyor sanki net değil karışık görünüyor emin olamadimBaşka usg yok doktor kıza benziyor demisti ama net değil demisti
Canım 11 de büyük olasılık kız 12 de nubu kalktı kız da olabilir erkek de dedi. 15 te %100 kız dedi 16 da hala kız dediSize 12.haftada doktor, erkek mi dedi?
Kız gibi sanki kaç haftalık usgler 11 12 13 haftalar olmalı
12 haftalıkKız gibi sanki kaç haftalık usgler 11 12 13 haftalar olmalı
Tamamdır canim. :)Sylvia Plath anketim burası canım
Sağlıkla gelsin prenses anket için çok teşekkür ederimIkra meyra En son size sormuştum kız sanki demiştiniz doğru cıktı bugün öğrendim kızımız oluyor inşallah cok teşekkür ediyorum :)))
Emin olamadım başka USG varsa paylaşın sanki erkek gibi gibi ama emin değilimMerhaba 11+0 tahminde bulunur musunuz?
Birde bu var :)Emin olamadım başka USG varsa paylaşın sanki erkek gibi gibi ama emin değilim
Net değil olursa 12 13 haftalar paylasirsinBirde bu var :)
Merhaba tahmininiz doğru çıktı doktorumuz %95 kız dediDr tam -----+ nubtan geçmiş ölçümü emin değilim sanki kız 11 12 13 haftalar olursa paylasin
Sağlıkla gelsin prenses anket için çok teşekkür ederimMerhaba tahmininiz doğru çıktı doktorumuz %95 kız dedi