- 12 Aralık 2015
- 19.669
- 27.141
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #1.241
-Yagmur- sağlıkla gelsin prenses anketimide oylarsaniz sevinirim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tabiki cnmDoGaM35 sağlıkla gelsin minnos anketimi oylarsaniz sevinirim
11. Haftada kız gibi dedi. 12 de nubu biraz kalkmıştı erkek de olabilir dedi. 15 te %100 kız dedi değişirse kıyafetlerini ben alırım dedi 16 da da hala kız dediSize 12.haftada doktor, erkek mi dedi?
12.haftada bana da erkek dedi dr, pipi fotosu verdi ben seçemedim nubunu..umarım bu gidişimde kız der..11. Haftada kız gibi dedi. 12 de nubu biraz kalkmıştı erkek de olabilir dedi. 15 te %100 kız dedi değişirse kıyafetlerini ben alırım dedi 16 da da hala kız dedi
Çok teşekkür ederim
Bu arada 13 haftalıkSelamun Aleyküm keseye göre kız demiştin bugün muayene oldum kıza benziyor dedi tekrar bakar mısın kız sanırım Ikra meyra bilen arkadaşlar da yorumlayabilir mi acaba
Evet kız görünüyor canım başka usgde paylaşın teyit edeyimSelamun Aleyküm keseye göre kız demiştin bugün muayene oldum kıza benziyor dedi tekrar bakar mısın kız sanırım Ikra meyra bilen arkadaşlar da yorumlayabilir mi acaba
Hiç net değil
Peki bundan bakabilirmisiniz diğerleri videodan alma olduğu icin net değil Buda alttan muayenedenHiç net değil
Dr tam -----+ nubtan geçmiş ölçümü emin değilim sanki kız 11 12 13 haftalar olursa paylasinPeki bundan bakabilirmisiniz diğerleri videodan alma olduğu icin net değil Buda alttan muayeneden
Eki Görüntüle 2715589
Erkek gibi sanki başka USG paylasin teyit ederim@ikrameyra yorumlar misin
Başka usg yok doktor kıza benziyor demisti ama net değil demistiErkek gibi sanki başka USG paylasin teyit ederim