- 22 Ağustos 2020
- 71
- 21
- 38
- 36
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #1.221
Dönüşünüz için çok teşekkür ederiz teyzesiErkek gibi sanki eninde olamadim çok karanlık nubu sanki biraz bir diklik var umarım u nubtur
%60 diyelim emin olamadım cnmDönüşünüz için çok teşekkür ederiz teyzesiNub neresi onu da anlayabılsem Kesinlik kazanınca bende anketı onaylayacağım Yüzde kaç erkek veya kız duruyor sizce ?
Başka USG varsa paylaşın ilk bebekmiDönüşünüz için çok teşekkür ederiz teyzesiNub neresi onu da anlayabılsem Kesinlik kazanınca bende anketı onaylayacağım Yüzde kaç erkek veya kız duruyor sizce ?
Evet ılk bebek en bellı olan o dıgerı daha karanlık yıne de atayımB
Başka USG varsa paylaşın ilk bebekmi
Yani var azcik diklik erkek diyeyimEvet ılk bebek en bellı olan o dıgerı daha karanlık yıne de atayım
TeşekkürlerCanım senin bebiş erkeğe benziyor
KızIkra meyra 12+1 iz bize de tahmin de bulunabilir misiniz
Bence kesinlikle erkek. Nubunda istif varBunlar var bir de..
KızCanım bana da bakar mısınIkra meyra
Yüksek ihtimal erkek
Yüksek ihtimal erke
Bence şu an kız. Ama 11 hafta erken olduğu için nubun yükselme ihtimali çokCanım bugün geldi bu ultrason doktor ölçüm de yaptı. 27 cm dedim nub açısı. O yüzden net kız da diyemem erkek de dedi. Senin yorumun nedir?
Kesinlikle erkekCnm daha önce atmıştım arkadaşımın Buda 13+ 2 yorularmısınIkra meyra
O 12. Hafta ultrasonuydu canım.16. Haftadayım kızım olacak inşallahYüksek ihtimal erke
Bence şu an kız. Ama 11 hafta erken olduğu için nubun yükselme ihtimali çok
Tebrik ederimO 12. Hafta ultrasonuydu canım.16. Haftadayım kızım olacak inşallah
Size 12.haftada doktor, erkek mi dedi?O 12. Hafta ultrasonuydu canım.16. Haftadayım kızım olacak inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?