- 12 Aralık 2015
- 19.669
- 27.141
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #1.001
Maliko sağlıkla gelsin cnm anketini.oylarsaniz sevinirim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canm senmi tahmin ediyosun neyegore anlayabliosun benmkinede bKrmsn 3 ultrason goruntusu vsr adete gore 10+3 ultrasonda 10+1Maliko sağlıkla gelsin cnm anketini.oylarsaniz sevinirim
Hiç net değil cnm 11 12 13 haftalar olmalıCanm senmi tahmin ediyosun neyegore anlayabliosun benmkinede bKrmsn 3 ultrason goruntusu vsr adete gore 10+3 ultrasonda 10+1
Eki Görüntüle 2680402 Eki Görüntüle 2680403 Eki Görüntüle 2680401
12 de tekrar gtcm o zmn yine atarmHiç net değil cnm 11 12 13 haftalar olmalı
Kız tahmin etmiştimBanada tahmin yapabilirmisiniz 12 haftalık
Evet kızım olacak inşallah sağlıkla gelsinKız tahmin etmiştim
Teşekkür ederimMaliko sağlıkla gelsin cnm anketini.oylarsaniz sevinirim
Sağlıkla gelsin anketimi oylarsaniz sevinirimEvet kızım olacak inşallah sağlıkla gelsin
Kaç haftalık USG sanki erkek gibi net değil emin olamadımArkadaşlar pek net olmasa da bana da bakın lütfen :)
Canım 12+2 deyim. Doktor ayrıntılı istediğim için resmî böyle verdi. Ben de videodan aldım yukardaki görüntüyüKaç haftalık USG sanki erkek gibi net değil emin olamadım
Teşekkürler ve tebrikler
Ben teşekkür ederimde yanlışa oy vermişsiniz doğru tahmin ettim 197 doğru 56 yanlıştı şimdi 57 olmuşTeşekkürler ve tebrikler
Netlesir netlesmez oylayacagimKurabiyex sağlıkla gelsin oğlusun netlesince oylarsiniz anketimi ❤